• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sigma Multifinish Aqua Cladding Satin - Acryl

9001 RAL
9002 RAL
9010 RAL
9016 RAL
5004 RAL
6009 RAL
7016 RAL
7021 RAL
7024 RAL
9005 RAL
G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sigma Multifinish Aqua Cladding Satin - Acryl productinformatie

  • Aanbrengen met kwast, roller of airless spuit
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Geurarm
  • Goed dekkend
  • Goede vloeiing
  • Goede weervastheid
  • Kras- en Slijtvast
  • Uitstekend buitenduurzaam
  • Voor buiten

Sigma Multifinish Aqua Cladding Satin - Acryl bestand(en) downloaden

Sigma Multifinish Aqua Cladding Satin - Acryl omschrijving

Dit is een watergedragen aflak voor binnen en buiten. Deze verf kan gebruikt worden voor het schilderen van gevelbeplating, sandwich profielen met PVDF, Poyester, epoxy en PVC. Sigma Multifinish aqua Cladding Satin is een professioneel product en daardoor zeer hoog van kwaliteit. Ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen.

Extra informatie over Sigma Multifinish Aqua Cladding Satin
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sigma Multifinish Aqua Cladding Satin bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigma Multifinish Aqua Cladding Satin bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Dekkende Verf
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 8m2 per liter
Merk Sigma
Levertijd 4-8 Werkdagen

Sigma Multifinish Aqua Cladding Satin - Acryl specificatiesOMSCHRIJVING
Watergedragen aflak voor buiten en binnen op basis van acrylaat.

GEBRUIKSDOEL
Voor het schilderen van gevelbeplating en sandwich profielen behandeld met PVDF, polyester, epoxy en PVC (Plastisol). Ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen.

VOORNAAMSTE KENMERKEN
UV bestendig.
Goede vloeiing.
Uitstekende dekking.
Slag- en stootvast.
Goede elasticiteit.
Uitstekende duurzaamheid.
Goede hechting op diverse kunststof afwerkingen.

KLEUREN EN GLANS
Wit en vrijwel alle kleuren, Zijdeglans.

VERPAKKING
Blik van 2,5 liter en 10 liter.

BASISGEGEVENS
Dichtheid: ca. 1,34 kg/dm3
Percentage vaste stof: ca. 45 vol.%
Aanbevolen droge laagdikte : 50-60 µm (110-135 µm nat) per laag
Houdbaarheid: Droog opgeslagen in gesloten originele verpakking bij een temperatuur tussen 5°C en 30°C ten minste 12 maanden.
Vlampunt: niet van toepassing

Droogtijden bepaald bij 23°C en 50% R.V.
Stofdroog na: ca. 15 minuten
Kleefvrij na: ca. 45 minuten
Overschilderbaar na: ca. 8 uur
Bij een hogere laagdikte kan de droogtijd afwijken.

RENDEMENT
Theoretisch rendement: Droge laagdikte 50-60 µm : 7,5-9 m²/liter
Praktisch rendement: Het praktisch rendement is afhankelijk van een aantal factoren, zoals vorm van het object, conditie en profiel van het oppervlak, applicatiemethode, ervaring en weersomstandigheden.

VERWERKINGSCONDITIES
Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan:
- Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C.
- Relatieve vochtigheid minimaal 50% en maximaal 85%.
- Goede ventilatie.

SYSTEMEN GEVELBEPLATING AFGEWERKT MET PVC (Plastisol).
- Voorbehandeling: Het oppervlak reinigen met behulp van hogedruk reinigingsapparatuur. Aan het water een geschikt ‘detergent’ toevoegen. Voor het aanbrengen van de eerste verflaag het oppervlak goed laten drogen. Het oppervlak reinigen en opruwen met ProGold Vlies.
- Loszittende en gebarsten kunststofcoating: Loszittende en gebarsten kunststofcoating op gepaste wijze verwijderen. Overgangen nivellerend schuren om eilandvorming te voorkomen.
- Kaalgekomen delen (afhankelijk van conditie van de beplating): Kaal gekomen niet verweerde zinklaag schuren met ProGold schuurpapier P150 totdat het oppervlak volledig gematteerd is. Kaal gekomen zink bijwerken met een laag Sigma Multiprimer Aqua; droge laagdikte 30 µm. of Kaal gekomen verweerde zinklaag schuren met ProGold Vlies en water totdat alle zinkzouten zijn verwijderd en de ondergrond is opgeruwd. Kaal gekomen zink bijwerken met twee lagen Sigma Multiprimer Aqua; droge laagdikte 30 µm per laag. of Kaal gekomen verweerde zinklaag schuren met ProGold Vlies en water totdat alle zinkzouten zijn verwijderd en de ondergrond is opgeruwd.
- Geroeste delen handmatig of mechanisch ontroesten tot reinheidsgraad P St 3 (NEN-EN-ISO 8501-2): Kaal gekomen staal en zink bijwerken met twee lagen Sigma Multiprimer 2K EP; droge laagdikte 50 µm per laag.
- Afwerking: Het geheel afwerken met twee lagen Sigma Multifinish Aqua Cladding Satin; droge laagdikte 60 µm per laag.

GEVELBEPLATING AFGEWERKT MET PVDF, EPOXY OF POLYESTER
- Voorbehandeling: Het oppervlak reinigen met behulp van hogedruk reinigingsapparatuur. Aan het water een geschikt slijpmiddel toevoegen (bijv. olivinezand). Voor het aanbrengen van de eerste verflaag het oppervlak goed laten drogen. of - Het oppervlak reinigen en opruwen met ProGold Vlies.
- Loszittende en gebarsten kunststofcoating: Loszittende en gebarsten kunststofcoating op gepaste wijze verwijderen. Overgangen nivellerend schuren om eilandvorming te voorkomen.
- Kaalgekomen delen (afhankelijk van conditie van de beplating): Kaal gekomen niet verweerde zinklaag schuren met ProGold schuurpapier P150 totdat het oppervlak volledig gematteerd is. Kaal gekomen zink bijwerken met een laag Sigma Multiprimer Aqua; droge laagdikte 30 µm. of - Kaal gekomen verweerde zinklaag schuren met ProGold Vlies en water totdat alle zinkzouten zijn verwijderd en de ondergrond is opgeruwd. Kaal gekomen zink bijwerken met twee lagen Sigma Multiprimer Aqua; droge laagdikte 30 µm per laag. of Kaal gekomen verweerde zinklaag schuren met ProGold Vlies en water totdat alle zinkzouten zijn verwijderd en de ondergrond is opgeruwd. - Geroeste delen handmatig of mechanisch ontroesten tot reinheidsgraad P St 3 (NEN-EN-ISO 8501-2). Kaal gekomen staal en zink bijwerken met twee lagen Sigma Multiprimer 2K EP; droge laagdikte 50 µm per laag.
- Afwerking: Het geheel afwerken met twee lagen Sigma Multifinish Aqua Cladding Satin; droge laagdikte 60 µm per laag.

INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK
Aanbevolen kwast: ProGold kwast 7700 Exclusive serie.
Verdunning: geen
Aanbevolen verfrol: ProGold Verfrol Vilt
Verdunning: 0-5 vol.% leidingwater
Airless-spuit Verdunning: 0-5 vol.% leidingwater 
Reiniging gereedschap: Leidingwater. Retourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Top