• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigma Facade Coat Arcade Matt - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sigma Facade Coat Arcade Matt - Lichte Kleuren productinformatie

  • Goed dekkend
  • Onverzeepbaar
  • Voor buiten
  • Waterdampdoorlatend
  • Waterverdunbaar

Sigma Facade Coat Arcade Matt - Lichte Kleuren omschrijving

Sigma Facade Coat Matt (voorheen Sigma Sigmarcade Topcoat Matt)  is een watergedragen gevelverf voor beschut buitenwerk op basis van kunstharsdispersie. Sigma Facade Coat Matt is geschikt voor het schilderen van beschut werk, zoals onderzijde van balkons en galerijen.


Sigma Facade Coat Matt is zeer gemakkleijk te verwerken en heeft een goede waterdampdoorlatendheid. Hierdoor heeft het op beton geen carbonatatieremmende werking.Bovendien is Sigma Facade Coat Matt onverzeepbaar


Sigma Facade Coat Matt:
- aanbrengen met kwast of roller
- Kleefvrij na : ca. 1 uur 
- Overschilderbaar na : ca. 4 uur
- Verbruik: ca. 6 m²/liter


LET OP: Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.  Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.


Sigma Facade Coat Matt met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren. 

Sigma Facade Coat Matt op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Sigma Facade Coat Matt
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Sigma Facade Coat Matt bestellen bij Verfwinkel.nl 
Sigma Facade Coat Matt bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail naar klantenservice@verfwinkel.nl.

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf voor buiten
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 6 m2 per Liter
Merk Sigma
Levertijd Op voorraad

Sigma Facade Coat Arcade Matt - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top