• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Repair Care Dry Flex 4 (2-in-1) Houtreparatie 180ml

 

Repair Care Dry Flex 4 (2-in-1) Houtreparatie 180ml omschrijving

Repair Care Dry Flex 4 Houtreparatie (2 in 1) is een reparatiepasta met beide componenten in een koker, welke in elk enkelvoudig kitpistool past. Dit vulmiddel gedraagt zich als hout waardoor het op dezelfde manier is te bewerken en schilderen en beweegt met het hout mee.
EIGENSCHAPPEN: Gemakkelijk en prettig te verwerken. Korte droogtijd: na 4 uur schuur- en overschilderbaar*. Het hele jaar door te gebruiken. Beide componenten zitten in één koker, welke in elk enkelvoudig doseerpistool past. Permanente reparaties: blijvend herstel (geen tijdelijke oplossing). De reparatiepasta gedraagt zich als hout: het product is op dezelfde manier nat te bewerken en te schilderen en beweegt met het hout mee. Voldoet aan de eisen van KOMO, TNO, COT en SKH.
TOEPASSING:
De vulmiddelen van Repair Care zijn geschikt voor kleine en middelgrote houtreparaties. Reparatiepasta met beide componenten in één koker voor snelle houtreparaties (na 4 uur schuur- en overschilderbaar*). Ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen waarbij de tijdsfactor van groot belang is. Uniek is de prettige verwerkbaarheid in combinatie met de korte droogtijd. DRY FLEX® 4 2-in-1 is in alle seizoenen te gebruiken.

Basis Epoxy
Ondergrond Hout
Soort Plamuur
Glansgraad Mat
Merk Repair Care
Levertijd Op voorraad
Top