• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Renovaid Houtreparatie Renofix Impregneermiddel Oranje 200 ml

 

Renovaid Houtreparatie Renofix Impregneermiddel Oranje 200 ml omschrijving

Renovaid Renofix Oranje (Winter) is een 2-komponenten impregneervloeistof op basis van epoxy en dient als versteviging van houtconstructies. Voor gebruik als primer in combinatie met Renoflex Oranje. Kenmerken Duurzaam, blijvend elastisch, Dringt diep in het hout door. Uitstekende hechting op hout, epoxy, polyester, steenachtige materialen en metalen (mits ontvet en ontdaan van corrosie). Krimpt en zwelt niet. . A component 50ml, B component 50ml. Mengverhouding: 1:1. Verwerkingstijd 30 min bij 10 °. Vrij van oplosmiddelen.

TOEPASSING:
Versteviging van houtconstructies. Voor gebruik als primer in combinatie met Renoflex Oranje.

EIGENSCHAPPEN:
Duurzaam. Blijvend elastisch. Dringt diep in het hout door. Uitstekende hechting op hout, epoxy, polyester, steenachtige materialen en metalen (mits ontvet en ontdaan van corrosie). Verwerkingstijd 30 minuten bij 10 °C. Versterkt de houtvezel Systeemopbouw (nat in nat) met Renoflex Groen en Renobond resulterend in een chemische verankering. Krimpt en zwelt niet. Vrij van oplosmiddelen. Geproduceerd onder ISO 9001 en 14001. Voldoet aan de regelgeving 2010.


Renovaid Renofix Oranje (winter) set 200ml bestellen bij Verfwinkel.nl
Renovaid Renofix Oranje (winter) set 200ml bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Epoxy
Ondergrond Hout
Glansgraad Mat
Merk Renovaid
Levertijd Op voorraad
Top