• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Renovaid Houtreparatie Renofix Impregneermiddel Groen 200 ml

 

Renovaid Houtreparatie Renofix Impregneermiddel Groen 200 ml omschrijving

Renovaid Renofix Groen (zomer) is een 2-komponenten impregneervloeistof op basis van epoxy en dient als versteviging van houtconstructies. Voor gebruik als primer in combinatie met Renoflex Groen, Renoflex Zomer en Renobond. Kenmerken Duurzaam, blijvend elastisch, Dringt diep in het hout door. Uitstekende hechting op hout, epoxy, polyester, steenachtige materialen en metalen (mits ontvet en ontdaan van corrosie). Krimpt en zwelt niet.

TOEPASSING: Versteviging van houtconstructies. Voor gebruik als primer in combinatie met Renoflex Groen en Renobond. 

EIGENSCHAPPEN: Duurzaam. Blijvend elastisch. Dringt diep in het hout door. Uitstekende hechting op hout, epoxy, polyester, steenachtige materialen en metalen (mits ontvet en ontdaan van corrosie). Verwerkingstijd 30 minuten bij 20 °C. Versterkt de houtvezels. Systeemopbouw (nat in nat) met Renoflex Groen resulterend in een chemische verankering. Krimpt en zwelt niet. Vrij van oplosmiddelen. Geproduceerd onder ISO 9001 en 14001. Voldoet aan de regelgeving 2010. 

Renovaid Renofix Groen bestellen bij Verfwinkel.nl
Renovaid Renofix Groen bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Epoxy
Ondergrond Hout
Glansgraad Mat
Merk Renovaid
Levertijd Op voorraad
Top