• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Renovaid Houtreparatie Renocure Fix PU 200 ml

 

Renovaid Houtreparatie Renocure Fix PU 200 ml omschrijving

Renovaid Renocure Fix is een 2 Componenten impregneervloeistof op basis van polyurethaan.

TOEPASSING: Verstevigen van houtconstructies. Voor gebruik als primer in combinatie met Renocure pu. Voorbehandeling voor het repareren en vullen van nieuwe en bestaande houtconstructies binnen en buiten. Voorbehandeling voor het afdichten en verlijmen van houtverbindingen. Voorbehandeling voor het herstellen van noesten, harsgangen en scheuren. Voorbehandeling voor het behandelen van kops en ander kaalhout. Voorbehandeling bij het herstellen van aangetast hout met een laminaatsysteem of deelvervanging.

EIGENSCHAPPEN: Duurzaam. Blijvend elastisch. Vrij van oplosmiddelen en vulstoffen. Dringt diep in het hout. Uitstekende hechting op hout, epoxy, polyester, steenachtige materialen en metalen (mits ontvet en ontdaan van corrosie). Verwerkingstijd 20 minuten bij 20 °C. Verwerking tussen 2 °C en 30 °C. Systeemopbouw (nat in nat) met de Renocure pu resulterend in een chemische verankering. Krimpt en zwelt niet. Geproduceerd onder ISO 9001 en 14001. Onafhankelijk getest onder extreme condities.

Renovaid Renocure Fix bestellen bij Verfwinkel.nl
Renovaid Renocure Fix bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over impregneervloeistof of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Polyurethaan
Ondergrond Hout
Glansgraad Mat
Merk Renovaid
Levertijd Op voorraad
Top