Renovaid Renoflex Oranje (winter)

-24%
 


Levertijd: 1 Werkdag

Renovaid Renoflex Oranje (winter) productinformatie

  • Professionele schilderskwaliteit

Renovaid Renoflex Oranje (winter) omschrijving

Renovaid Renoflex Oranje is een 2-Komponenten reparatie- en vulpasta op basis van epoxy. Speciaal voor het repareren en vullen van houtconstructies binnen en buiten bij lage temperaturen. Goed bestand tegen mechanische belastingen (slag-, stoot- en slijtvast). Het product heeft een zeer goed standvermogen, is uitstekend modelleerbaar en krimpt en zwelt niet.

Extra informatie over Renovaid Renoflex Oranje (winter) set 600ml
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Renovaid Renoflex Oranje (winter) set 600ml bestellen bij Verfwinkel.nl
Renovaid Renoflex Oranje (winter) set 600ml bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Hout
Toepassing Binnen
Merk Renovaid

Renovaid Renoflex Oranje (winter) specificaties

2-Komponenten reparatie- en vulpasta op basis van epoxy. Speciaal voor het repareren en vullen van houtconstructies binnen en buiten bij lage temperaturen. Goed bestand tegen mechanische belastingen (slag-, stoot- en slijtvast). Zeer goed standvermogen. Uitstekend modelleerbaar en goed overschilderbaar. Krimpt en zwelt niet.