Repair Care Dry Flex 16

-28%
 


Levertijd: 1 Werkdag

Repair Care Dry Flex 16 omschrijving

Repair Care Dry Flex 16 is een reparatiepasta voor alle kleine tot grote soorten houtreparaties en projecten zonder tijdsdruk (na 16 uur schuur- en overschilderbaar*). Het verlijmen en vullen van scheuren, voegen, noesten en (open) verbindingen. In een arbeidsgang glad en strak af te werken. Gemakkelijk schuurbaar. Toepassing binnen en buiten.

Extra informatie over Repair Care Dry Flex 16 set
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Repair Care Dry Flex 16 set bestellen bij Verfwinkel.nl
Repair Care Dry Flex 16 set bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Merk Repair Care

Repair Care Dry Flex 16 specificaties

Reparatiepasta voor alle kleine tot grote soorten houtreparaties en projecten zonder tijdsdruk (na 16 uur schuur- en overschilderbaar*). Het verlijmen en vullen van scheuren, voegen, noesten en (open) verbindingen. In een arbeidsgang glad en strak af te werken. Gemakkelijk schuurbaar. Toepassing binnen en buiten.