• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Rambo Pantserbeits Schutting - Diverse Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Rambo Pantserbeits Schutting - Diverse Kleuren productinformatie

  • Accentueert de houtnerf
  • Sneldrogend
  • Voor buiten
  • Watergedragen verf

Rambo Pantserbeits Schutting - Diverse Kleuren bestand(en) downloaden

Rambo Pantserbeits Schutting - Diverse Kleuren omschrijving

Rambo Pantserbeits voor schuttingen heeft een natuurlijk matte uitstraling, is vochtregulerend, waterafstotend en versterkt de nerftekening. Het hout van de schutting wordt met twee lagen optimaal beschermd en blijft langer mooi. Door de snelle opdroogtijd (van slechts 1 uur) kun je de klus binnen een dag afmaken. Makkelijk en drupvrij aan te brengen.


Extra informatie over Rambo Pantserbeits Schutting Transparant 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Rambo Pantserbeits Schutting Transparant bestellen bij Verfwinkel.nl
Rambo Pantserbeits Schutting Transparant bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Soort Transparante Beits
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 10 m2 per liter
Merk Rambo
Levertijd 3-4 Werkdagen

Rambo Pantserbeits Schutting - Diverse Kleuren specificaties

Transparant gekleurde beits op basis van een watergedragen kunststofdispersie.
Eenvoudige bescherming tegen vocht van grof houtwerk in en om de tuin, zoals tuinhekken, pergola’s, schuttingen, vlechtschermen en andere vrijstaande houtconstructies.


Voornaamste kenmerken:
• Kleur en glans behoudend
• Weerbestendig
• Goede dekking
Kleur 3 transparante kleuren.
Glans Mat


De houtsoort en het aantal aangebrachte lagen beïnvloeden de kleur en glans. Wij adviseren daarom om ter beoordeling van het resultaat een test uit te voeren en een proefvlak op te zetten.


VOORBEHANDELING VAN DE ONDERGROND EN SYSTEEMONDERHOUD


NIEUW WERK:
Voorbehandelen: Ontdoen van ongerechtigheden. Vuil en aanslag verwijderen. Reinigen met Rambo Ontvetter. Eventuele scherpe hoeken afronden.
Zonodig zorgvuldig schuren. Goed gladgeschaafd hout kan zonder schuren worden behandeld. Om kleurbontheid te voorkomen adviseren wij om eerst een laag Rambo Impregnant aan te brengen.
Afwerken: Minimaal 2 lagen Rambo Pantserbeits Schutting Transparant Mat aanbrengen.


ONDERHOUD OUDE VERFLAGEN IN GOEDE STAAT:
Voorbehandelen: Gave, goed hechtende verflagen reinigen met Rambo Ontvetter. Zorgvuldig mat schuren.
Afwerken: Minimaal 1 laag Rambo Pantserbeits Schutting Transparant Mat aanbrengen.


ONDERHOUD OUDE VERFLAGEN IN SLECHTE STAAT:
Voorbehandelen: Slecht hechtende verflagen verwijderen door schuren, afbijten, of föhnen. Reinigen met Rambo Ontvetter. Zorgvuldig schuren.
Verweerd hout (machinaal) wegschuren tot op het gezonde hout en eventueel rottend hout verwijderen.
Beschadigingen repareren met een geschikt reparatiemiddel. Kaal hout en reparatieplaatsen impregneren met Rambo Impregnant.
Afwerken: Minimaal 2 lagen Rambo Pantserbeits Schutting Transparant Mat aanbrengen.


Belangrijke aanwijzing: Een kleurloos verfsysteem heeft meer controle en onderhoud nodig dan een dekkend verfsysteem.


VERWERKING:
Gereedschap Platte langharige kwast.
Voor gebruik Goed roeren.
Temperatuur Op (kamer)temperatuur laten komen.
Verwerken bij een temperatuur tussen 10°C en 25°C.
Na gebruik Luchtdicht afsluiten en even omkeren om de rand vol te laten lopen voor een goede afsluiting.


Rendement:
Praktisch rendement Afhankelijk van de structuur, zuiging van de ondergrond, de laagdikte, het gebruikte gereedschap en van de omstandigheden bij het aanbrengen. Theoretisch rendement Ca. 10 m2/l op een strakke en vlakke, niet zuigende ondergrond.


DROGING:
Stofdroog Na ca. 1 uur. Kleefvrij Na ca. 4 uur. Schuurbaar Na ca. 16 uur. Indien nodig schuren met een Scotch Brite schuurmatje. Overschilderbaar Na ca. 16 uur. Volledig verhard Optimale eigenschappen na ca. 1 week bij 20°C. Droogtijden De droogtijd is mede afhankelijk van de dikte van de aangebrachte laag.REINIGING:
Morsvlekken en spatten Niet laten opdrogen maar meteen wegnemen met een doekje en veel water. Gereedschap Met water schoonmaken of kwasten en/of rollers tijdelijk bewaren in water of folie. Droge verflaag Na ca. 1 week drogen met neutraal, niet schurend huishoudelijk reinigingsmiddel


PRODUCTGEGEVENS:
Houdbaarheid en bewaarcondities In ongeopende goed afgesloten verpakking, droog bewaard, bij een temperatuur van 10°C tot 25°C, zijn de producteigenschappen ca. 2 jaar gegarandeerd. Halflege bussen overgieten in een kleinere bus of blik, helpt velvorming en indrogen voorkomen.
Verpakking 2.5 liter


Veiligheidsgegevens en afvalbehandeling Voor specifieke gegevens over veiligheid, welke van toepassing zijn op de verwerkingsfase van dit product, en informatie over de behandeling van verfrestanten en afval, verwijzen wij u naar de verpakking van dit product.


PPG Coatings Nederland B.V., Postbus 42, 1420 AA Uithoorn. Technisch Centrum, telefoon (0297) 54 12 34, fax (0297) 54 03 66, e-mail Info@rambo.nl, www.rambo.nl. De gegevens in dit blad zijn correct op de dag van uitgifte. Wij behouden ons het recht voor zonder kennisgeving wijzigingen aan te brengen. Aansprakelijkheid op grond van gegevens van dit blad wordt uitgesloten. Rambo is een merk van PPG.


 

Top