• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Rambo Pantserbeits Schutting - 2,5 Liter

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Rambo Pantserbeits Schutting - 2,5 Liter productinformatie

  • Accentueert de houtnerf
  • Sneldrogend
  • Voor buiten
  • Watergedragen verf

Rambo Pantserbeits Schutting - 2,5 Liter omschrijving

Rambo Pantserbeits voor schuttingen heeft een natuurlijk matte uitstraling, is vochtregulerend, waterafstotend en versterkt de nerftekening. Het hout van de schutting wordt met twee lagen optimaal beschermd en blijft langer mooi. Door de snelle opdroogtijd (van slechts 1 uur) kun je de klus binnen een dag afmaken. Makkelijk en drupvrij aan te brengen.


Rambo Pantserbeits Schutting Transparant met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Omdat Rambo Pantserbeits Schutting Transparant  een transparante verf is zal de uiteindelijke kleur ook afhankelijk zijn van het type hout en het aantal aangebrachte lagen. Vanwege de geringe buitenduurzaamheid wordt de toepassing van een volledig blank (kleurloos) systeem buiten afgeraden. 


Extra informatie over Rambo Pantserbeits Schutting Transparant 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Rambo Pantserbeits Schutting Transparant bestellen bij Verfwinkel.nl
Rambo Pantserbeits Schutting Transparant bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan aan onze verfexperts via klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Hout
Soort Transparante Beits
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 10 m2 per liter
Merk Rambo
Levertijd Op voorraad

Rambo Pantserbeits Schutting - 2,5 Liter bestand(en) downloaden

Top