• Grootste assortiment van Nederland
  • Koop online tot 50% goedkoper
  • Snelle levering!
  • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Ral 9006

Van hoog naar laag sorteren
Ral 9006
  1. Südwest Aqua Alu Effectlak - Ral 9006
    Südwest Aqua Alu Effectlak - Ral 9006
    5 out of five star rating on Trustpilot
    1 reviews
    Vanaf Adviesprijs
  2. Avis Aluminiumlak 1 Liter - RAL 9006
    Avis Aluminiumlak 1 Liter - RAL 9006
    out of five star rating on Trustpilot
    0 reviews
    Kortingsprijs Adviesprijs
  3. Aanbieding
    Sigma Perfect Matt - Muurverf
    Sigma Perfect Matt - Muurverf
    4.7 out of five star rating on Trustpilot
    114 reviews
    Vanaf Adviesprijs
  4. Brantho Korrux 3-in-1 Zijdeglans - Ral 9006
    Brantho Korrux 3-in-1 Zijdeglans - Ral 9006
    4.7 out of five star rating on Trustpilot
    27 reviews
    Vanaf Adviesprijs
  5. Brantho Korrux 3-in-1 Zijdeglans - Ral 9001
    Brantho Korrux 3-in-1 Zijdeglans - Ral 9001
    4.7 out of five star rating on Trustpilot
    27 reviews
    Vanaf Adviesprijs
  6. Brantho Korrux 3-in-1 Zijdeglans - Ral 9007
    Brantho Korrux 3-in-1 Zijdeglans - Ral 9007
    4.7 out of five star rating on Trustpilot
    27 reviews
    Vanaf Adviesprijs
  7. Brantho Korrux 3-in-1 Zijdeglans - Ral 9005
    Brantho Korrux 3-in-1 Zijdeglans - Ral 9005
    4.7 out of five star rating on Trustpilot
    27 reviews
    Vanaf Adviesprijs
  8. Brantho Korrux 3-in-1 Zijdeglans - Ral 9010
    Brantho Korrux 3-in-1 Zijdeglans - Ral 9010
    4.7 out of five star rating on Trustpilot
    27 reviews
    Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

RAL 9006 Verf

Binnen de RAL Classics collectie behoort RAL 9006 verf tot de uitzonderingen. Het belangrijkste doel van RAL 9006 verf is namelijk niet om als decoratie te dienen, maar om bescherming te bieden tegen corrosie. Deze blanke aluminiumachtige kleur werd vroeger vooral gebruikt om stalen onderdelen van constructies te beschermen. Het was dan ook helemaal niet de bedoeling dat RAL 9006 verf gebruikt zou gaan worden voor bijvoorbeeld raamkozijnen of muren. Toch zijn metallic kleuren zoals RAL 9006 verf populairder dan ooit voor dit soort oppervlakken. Bij onze webshop zit je dan ook goed voor RAL 9006 verf voor raamkozijnen of RAL 9006 muurverf. Daarnaast ontdek je binnen ons assortiment de populairste merken van nu, zoals bijvoorbeeld RAL 9006 verf van Sikkens.

RAL 9006 verf aluminium

Alle RAL kleuren zijn dekkende kleuren. RAL 9006 verf is één van de weinige uitzonderingen op deze regel. Bescherming tegen corrosie is nog altijd het doel van deze verf, maar toch zien we de laatste tijd steeds vaker dat deze blanke aluminiumachtige tint ook gebruikt wordt voor oppervlakken zoals raamkozijnen en muren. Deze kleur geeft het oppervlak namelijk een unieke uitstraling. Dit komt onder meer doordat deze verf gemaakt wordt van kleine aluminiumdeeltjes. Dit geeft de verf een metallic uitstraling. Een transparante laag is toegevoegd zodat de verf voor normale oppervlakken gebruikt kan worden.

RAL 9006 verf voor raamkozijnen

Vroeger werd deze kleur alleen gebruikt voor stalen constructies. Tegenwoordig heb je veel variaties waaruit je kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld RAL 9006 verf voor raamkozijnen. Deze blanke aluminiumkleurige verf laat je kozijnen stralen. De metallic kleur zorgt voor een unieke uitstraling. Ondanks het opvallende uiterlijk, past deze kleur goed bij andere kleuren. Of het nu gaat om lichte of donkere tinten, RAL 9006 verf sluit hier perfect op aan. Wanneer je binnen kozijnen gaat schilderen kun je het beste gebruik maken van RAL 9006 zijdeglans verf. Voor de kozijnen buiten heb je verf nodig die meer bescherming biedt. Buiten heb je namelijk te maken met diverse weersomstandigheden, van een felle zon tot veel regen. In dat geval kun je het beste kiezen voor RAL 9006 hoogglans verf.

RAL 9006 muurverf

Ook als muurverf is deze tint een populaire keuze. Bij deze verfsoort komt vooral de kleur naar voren en niet de aluminiumachtige uitstraling. Dit geeft je muur een aangename grijstint die goed te combineren valt met vele andere kleuren. Bovendien plaats je op deze manier een fijn accent op de muur zonder dat de muur gaat overheersen. Let hierbij goed op dat je de juiste verf kiest voor muren binnen en buiten. Voor muren binnen wordt aangeraden om gebruik te maken van verf op waterbasis. Buitenmuren hebben een verfsoort nodig die tegen een stootje kan. Daarom wordt aangeraden om voor muren buiten gebruik te maken van verf op terpentinebasis.

RAL 9006 verf van Sikkens

Verfwinkel.nl beschikt over het grootste online assortiment van Nederland. Ook je favoriete merken zijn allemaal bij ons verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor RAL 9006 verf van Sikkens. Deze Nederlandse producent werd al in 1792 opgericht en is nog steeds één van de meest gekozen merken van nu. Sikkens blijft hun technieken en technologieën verbeteren, zodat hun verf de beste blijft. Het is niet voor niets dat vakmensen en ervaren doe-het-zelvers dit merk aanraden. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek het zelf.