• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

RAL 9010 - Wijzonol Muurverf Mat

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

RAL 9010 - Wijzonol Muurverf Mat productinformatie

  • Goed dekkend
  • Goed reinigbaar
  • Sneldrogend
  • Voor binnen
  • Waterverdunbaar

RAL 9010 - Wijzonol Muurverf Mat omschrijving

Wijzonol Muurverf Mat is een watergedragen, reinigbare, goed dekkende muurverf op acrylaatdispersie voor binnen. Deze muurverf kunnen wij leveren in alle kleuren!

De kleur Ral 9010 wordt vooral gebruikt in moderne interieurs.Als je werkt met echt witte wanden in je kamer, is de keus voor off-white kozijnen de juiste. Het doet de kamer groter lijken en de muren nog witter. Ook voor hoge kamers met veel lichtinval is Ral 9010 een goede keus. Twijfel je over de invloed van daglicht op je uiteindelijke keuze, maak dan een aantal foto's van hetzelfde raam op verschillende momenten van de dag. Door deze naast elkaar te leggen, krijg je een compleet beeld en kun je de keus tussen Ral 9010 of 9001 kozijnen makkelijker maken.


LET OP:  Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Wijzonol Muurvoorstrijk (Aankleurbaar) Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.

Extra informatie over Wijzonol Muurverf Mat RAL 9010 Gebroken Wit
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Wijzonol Muurverf Mat RAL 9010 Gebroken Wit bestellen bij Verfwinkel.nl
Wijzonol Muurverf Mat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Verf retourneren bij Verfwinkel
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Muren & Plafonds
Soort Muurverf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6-8 m2 per liter
Merk Wijzonol
Levertijd Op voorraad

RAL 9010 - Wijzonol Muurverf Mat bestand(en) downloaden

Top