• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Painting the Past Matt Lak - 750 ml

Painting the Past Matt Lak - 750 ml productinformatie

  • Authentieke kleuren
  • Decoratieve afwerking
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Kleuren volgens de kleurenkaart
  • Uitermate mat
  • Voor binnen

Painting the Past Matt Lak - 750 ml omschrijving

Deze verf is bijzonder geschikt in het interieur voor hout, mdf, muren en radiators. Het is verkrijgbaar in 2 kwaliteiten, de 'Matt' is net zo mat als de muurverf. De 'Eggshell' heeft een lichte glansraad en is daardoor beter op keukens en deuren te verwerken. De verf is geschikt voor gebruik op kindermeubels. Doordat er veel krijt in de verf verwerkt is, zal hij minder vloeien dan een terpentineverf. Na het schilderen met een kwast kunnen de kwaststreken lichtjes zichtbaar blijven wat het traditionele uiterlijk van de verven versterkt.

LET OP: De kleuren zijn leverbaar in alle traditionele en kinderkleuren behalve: 94, 95, K44. Doordat er veel krijt in de verf verwerkt is zal hij minder vloeien dan een terpentineverf. Na het schilderen met een kwast kunnen de kwaststreken lichtjes zichtbaar blijven.

Extra informatie over Painting the Past Matt Lak
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Painting the Past Matt Lak bestellen bij Verfwinkel.nl
Painting the Past Matt Lak bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Dekkende Verf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 12-14m2 per liter
Merk Painting the Past
Levertijd 2-3 Werkdagen

Painting the Past Matt Lak - 750 ml specificaties

Painting the Past Matt Lak Deze verf is bijzonder geschikt in het interieur voor hout, mdf, muren en radiators. Het is verkrijgbaar in 2 kwaliteiten, de ¨Matt¨ is net zo mat als de muurverf. De ¨Eggshell¨ heeft een lichte glansraad en is daardoor beter op keukens en deuren te verwerken. Een grondverf is niet nodig. Het oppervlak dient vrij van olie, was en stofresten te zijn. Het is wel verstandig de ondergrond op te schuren en daarna goed schoon te maken. De verf dient in 2 a 3 lagen te worden opgebracht. Indien de oppervlaktes sterk zuigen adviseren we eerst een laag te brengen vermengd met 30% water. Verwarming moeten koud geschilderd worden.De verf is geschikt voor gebruik op kindermeubels. Let op: Doordat er veel krijt in de verf verwerkt is zal hij minder vloeien dan een terpentineverf. Na het schilderen met een kwast kunnen de kwaststreken lichtjes zichtbaar blijven.Wij zijn van mening dat dit het traditionele uiterlijk van de verven versterkt Kleuren: Alle traditionele en kinderkleuren behalve: 94, 95, K44 Verpakking: 750 ml Verbruik: Per 750 ml ong. 10m2 Primeren: Roest eerst voorbehandelen. Bestaand schilderwerk goed schuren Aanbrengen: Goed roeren, daarna aanbrengen met acrylkwast of acrylroler Droogtijd: Stofdroog 2-4 uur, overschilderbaar 4 uur, VOLLEDIG UITGEHARD NA 2 WEKEN

Top