Inspiratie, tips en ideeën

Inspiratie, ideeën en verftips voor je woonkamer

De woonkamer is één van de belangrijkste ruimtes in het huis. Het is de ruimte waar je veel tijd doorbrengt, alleen of met familie en vrienden. Of met spelende kinderen. Dit stelt de nodige eisen aan de verf en lak voor je wanden en vloeren. Je wilt een sfeervolle uitstraling en wanden en vloeren die tegen een stootje kunnen. Maak van jouw woonkamer een droomplek, met de mooiste tinten verf en lak uit onze collectie. Wat dacht je van een stoere betonverf voor je vloer, voor een echte industriële look?
Producten van Verfwinkel.nl die wellicht passen bij jouw wensen zijn Sigmafloor AK satin of tweecomponenten Sigmafloor AK ZK EP satin

Inspiratie, ideeën en verftips voor je werkkamer

In je werkkamer moet je je kunnen concentreren. Wil je jouw werkkamer opnieuw schilderen, zodat dit een heerlijke plek wordt om geconcentreerd en lekker relaxed te kunnen werken? Kies dan voor rustige tinten die niet afleiden. Die zijn het meest aansprekend. Met de mooiste tinten uit ons uitgebreide assortiment verf en lakken geef je zelfs de kleinste ruimte een grootse uitstraling. Je kunt het ook praktisch bekijken: wat dacht je van Histor schoolbordenverf en magneetverf van Verfwinkel.nl? Zo kun je een wand meteen een praktische functie geven.

Inspiratie, ideeën en verftips voor je hal

De hal vormt de entree van je woning. Het is een belangrijke plek in je huis. Voor jou is het een fijne ruimte waar je dagelijks in thuiskomt. Voor je gasten geeft het een eerste indruk van jouw thuis. Landelijk, klassiek of modern: met de juiste kleuren creëer je de gewenste sfeer. Neutrale tinten zorgen voor een rustige uitstraling, terwijl het gebruik van fellere kleuren juist voor een heel verrassend effect kan zorgen. Vergeet bij het schilderen van de hal ook zeker de trap, leuning en plinten niet. Kies voor de juiste tinten en mooiste combinaties uit ons uitgebreide assortiment van de beste merken.
Producten van Verfwinkel.nl die wellicht passen bij jouw wensen zijn de watergedragen lak S2U Nova Satin of S2U Nova Semigloss.

Inspiratie, ideeën en verftips voor je keuken

Quality time: lekker eten, gezellig borrelen, samen koken. De keuken is vaak een centrale plek in het huis waar je veel gezellige uren met elkaar doorbrengt. Bijzondere etentjes, mooie verhalen, feesten tot in de late uurtjes. Met de mooiste kleuren geef je de wanden in jouw keuken een unieke sfeer. Wil je geen tegels als achterwand, behandel je stucwerk dan met Sigmapearl Clean Matt. En wat dacht je ervan om de keukenkastjes een likje verf te geven, voor een heel nieuw verrassend effect?
De mogelijkheden van Verfwinkel.nl zijn ongekend, kies uit de mooiste kleuren verf en lakken en laat je verrassen!

Inspiratie, ideeën en verftips voor je kelder

De kelder is vanwege het ontbreken van voldoende daglicht vaak een donkere ruimte, waardoor deze al snel minder aantrekkelijk oogt. Door de kelder in frisse, lichte tinten te schilderen oogt deze groter. Omdat een kelder vaak een vochtige ruimte is, kunnen er schimmels ontstaan. Gebruik dan schimmelwerende muurverf zoals Sigmaresist Fungi mat.
Voor de mooiste kleuren, maak je een keuze uit het uitgebreide assortiment lak en verven van Verfwinkel.nl.

Inspiratie, ideeën en verftips voor je garage

De garage is een ideale plek in je huis om allerlei dingen op te bergen. Het hoeft echter geen onaantrekkelijke, donkere opslagruimte vol met rekken te zijn. Door frisse, lichte tinten voor de wanden te kiezen en eventueel een mooie Histor betonverf op de vloer, wordt de garage een keurig nette ruimte in je huis. Gebruik wel producten die tegen een stootje kunnen. Kies uit de mooiste kleuren van de beste merken van Verfwinkel.nl. Voor een duurzame oplossing kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Wapex producten van Sikkens.

Inspiratie, ideeën en verftips voor je slaapkamer

Op je slaapkamer breng je veel tijd door. Het kiezen van een juiste kleur voor je slaapkamer is een hele uitdaging. Het geheel moet rustig zijn, om een goede nachtrust te bevorderen. Maar rustig hoeft zeker niet saai te zijn. Ga je voor een stoere look of ben je juist op zoek naar een romantische sfeer? Wat dacht je van een kalkachtige uitstraling voor je muren? Kies dan voor Wijzonol extra matte muurverf of Wijzonol muurverf kalkmat. Of mooie hoge witte plinten in hoogglans lak? De mogelijkheden zijn ongekend. Kies uit het uitgebreide assortiment verf en lakken van Verfwinkel.nl.

Inspiratie, ideeën en verftips voor de kinderslaapkamer

De kinderslaapkamer, misschien wel de meest veelzijdige kamer van het huis. Een plek om te slapen en te spelen. Tenten bouwen onder je bed, ravotten met vriendjes, vieze handjes tegen de muur: de kinderslaapkamer krijgt heel wat te verduren. Kies daarom voor producten die tegen een stootje kunnen. Creëer een hippe en leuke kamer voor je kids door te kiezen voor de juiste kleur en sfeer. Zo zullen je kinderen vele fijne uren doorbrengen op hun favoriete plekje! Wat dacht je van de speciale effecten die je kunt creëren met Histor Perfect Effects muurverf metallic? Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden bij het uitgebreide assortiment lak en verven van Verfwinkel.nl.

Inspiratie, ideeën en verftips voor je badkamer

Ben je toe aan een nieuwe look voor je badkamer? Heb je een oud huis gekocht en is je badkamer betegeld met tegels die je niet mooi vindt? Groen of oranje gebloemd? Heel leuk als je van retro houdt. Maar als je daar niet van houdt: geen probleem. Met de tegellak van Verfwinkel.nl zijn tegels perfect te behandelen en over te schilderen. Behandel je muren met badkamer muurverf van Wijzonol. Zo creëer je in een handomdraaieen hele nieuwe badkamer! Omdat een badkamer ook een vochtige ruimte is, kunnen er schimmels ontstaan. Gebruik daarvoor schimmelwerende muurverf zoals Sigmaresist Fungi mat van Verfwinkel.nl.

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

per pagina