• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Meesterhand Lakroller Schuim Concaaf 10 cm - Acryl

Vergelijk product
 

Meesterhand Lakroller Schuim Concaaf 10 cm - Acryl productinformatie

  • Oplosmiddelvrij
  • Snelle levering

Meesterhand Lakroller Schuim Concaaf 10 cm - Acryl omschrijving

Meesterhand Schuimroller Concaaf is gegarandeerd siliconen- en oplosmiddelvrij. Voor het beste resultaat adviseren wij om eerst met de viltroller de verf gelijkmatig aan te brengen om het dan met de concave super fijne schuimroller na te rollen, voordat de verflaag al aan het drogen is. Door de kortere open tijd van met name de watergedragen verven moet je snel kunnen werken. De concave afronding naar binnen zorgt ervoor dat de roller geen rollerbanen nalaat waardoor er snel overlappend nagerolt kan worden. Op deze manier rol je de lichte structuur die na het viltrollen is achtergebleven er weer uit.

Extra informatie over Meesterhand Schuimroller Concaaf
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Meesterhand Schuimroller Concaaf bestellen bij Verfwinkel.nl
Meesterhand Schuimroller Concaaf bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze schuimroller of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Schildersbenodigdheden
Toepassing Voor watergedragen verf
Merk Meesterhand
Levertijd 1 Werkdag
Top