Kristall Isolit Isoleer Spray - Wit 300ml

-25%
 


Levertijd: 1 Werkdag

Kristall Isolit Isoleer Spray - Wit 300ml omschrijving

Kristall Isolit Isoleer Spray is een speciaal ontwikkelde vlekkencoating in een handige spuitbus voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals: waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. Kristall isolith isoleer spray is sneldrogend en overschilderbaar. Droogt wit op.

Extra informatie over Kristall Isolit Isoleer Spray
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Kristall Isolit Isoleer Spray bestellen bij Verfwinkel.nl  
Kristall Isolit Isoleer Spray bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze spray of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandelt)
Glansgraad Mat
Product Soort Isoleermiddel / Isoleergrond
Toepassing Binnen
Rendement 3 m2
Merk Kristall Isolit

Kristall Isolit Isoleer Spray - Wit 300ml specificatiesBeschrijving

Kristall Isolit Isoleerspray is een speciaal ontwikkelde vlekkencoating voor het snel en blijvend bedekken van vlekken.

Toepassing
Kristall Isolit Isoleerspray is een speciaal ontwikkelde vlekkencoating in een handige spuitbus voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. Kristall Isolit Isoleerspray is sneldrogend en overschilderbaar. Droogt wit op en is schrobvast.

Eigenschappen
Droogt wit op. Af te werken met alle gangbare muur- en structuurverven.

Droogtijd
Overschilderbaar na 1 tot 2 uur

Applicatiegegevens
De ondergrond moet schoon, droog, stof en vetvrij zijn (eventueel licht opschuren). Losse delen en bladders verwijderen. Voor gebruik bus goed min. 2 minuten schudden; mengkogel moet goed hoorbaar zijn. Spuit afstand ca. 30 cm van te behandelen object. Kristall Isolit Isoleerspray in meerdere dunne lagen aanbrengen met tussenpauze van enkele minuten totdat de vlekken volledig verdwenen zijn. Na droging is de vlekkenspray overschilderbaar. Verwerkingstemperatuur 15°C - 25°C.