• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Keim Soldalan - Lichte Kleuren Groep 1

Standaard wit Standaard wit
RAL9001 RAL
RAL9002 RAL
RAL9010 RAL
RAL9016 RAL
RAL5004 RAL
RAL6009 RAL
RAL7016 RAL
RAL7021 RAL
RAL7024 RAL
RAL9005 RAL
G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Keim Soldalan - Lichte Kleuren Groep 1 productinformatie

  • Goede weervastheid
  • Helpt schimmelvorming voorkomen
  • Minerale muurverf
  • Onbrandbaar
  • Oplosmiddelvrij
  • Voor buiten
  • Waterafstotend

Keim Soldalan - Lichte Kleuren Groep 1 omschrijving

Keim Soldalan is een strijkklare silicaat muurverf geschikt voor verwerking op nieuwe en bestaande ondergronden, zowel poreus als niet poreus. Keim Solalan heeft een uitstekende hechting op oude andersoortige verflagen. Bij uitstek geschikt voor het (over) schilderen van baksteen en metselwerk.

Voorbehandeling: Keim Soldolan kan verkwast, gerold en gespoten worden (airless norzel 0,79mm resp. 0,031 inch). Voor de grondlaag is applicatie met de roller of kwast aan te bevelen. Eerste grondlaag: Keim Soldolan afhankelijk van de zuiging van de ondergrond tot max. 10% verdunnen met Keim Soldolan Verdunning (20kg verf plus maximaal 2ltr. verdunning). Standaard 5% verdunning toepassen. Tweede en eindlaag onverdund aanbrengen. Bij zeer sterke belasting wordt een 3-laags systeem aanbevolen.

Gemiddeld verbruikOp een gladde ondergrond bij 2 lagen bedraagt het verbruik circa 0,45 KG per m2 en ca. 0,01 Liter Soldolan Verdunning. Afhankelijk van de ondergrond en de verwerking kunnen deze afwijken. Keim Soldolan is circa 12 maanden houdbaar mits goed gesloten, koel en vorstvrij opgeslagen.

LET OP:
Het aankleuren gaat uitsluitend met KEIM kleurconcentraten welke gebeurt op de Keim fabriek. Houd dus rekening met een levertijd. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke kleur! Keim Soldalan is niet geschikt voor hout, plasto-elastische lagen, zwaar verzepende oude lagen (sommige olieverven), niet vernettende ondergronden (lak en vernis), zouthoudende ondergronden of gasbeton. Niet te behandelen oppervlakten zoals glas, natuursteen, keramiek, hout etc., door juiste voorzorgsmaatregelen beschermen. Spetters op omliggende oppervlakte en vloer direct verwijderen met veel water. Bij zeer sterke belasting wordt een 3-laags systeem aanbevolen. Tussen de eerste en de tweede laag een minimale droogtijd van 12 uur handhaven. Sterk zuigende stuclagen voorbehandelen met KEIM Soldalan Verdunning. Sterk zuigend metselwerk voorbehandelen met KEIM Silanprimer. Ontbrekende delen en beschadigingen met een geschikt reparatiemiddel repareren. Soldalan kleuren NOOIT met andere verfproducten vermengen.

Keim op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 

Extra informatie over Keim Soldalan
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Keim Soldalan bestellen bij Verfwinkel.nl
Keim Soldalan bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Mineraal
Ondergrond Steenachtige Ondergronden
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement ca. 0,45 kg KEIM Soldalan per m²
Merk Keim
Levertijd Levertijd: 4-8 Werkdagen

Keim Soldalan - Lichte Kleuren Groep 1 bestand(en) downloaden

Top