• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Keim Silanprimer Blank

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Keim Silanprimer Blank productinformatie

  • Vermindert de zuiging van de ondergrond
  • Voor buiten

Keim Silanprimer Blank omschrijving

KEIM Silanprimer is een hydrofobeermiddel op silanbasis voor de voorbehandeling van minerale ondergronden. Gebouwdelen met een zware waterbelasting of vochtgevoelige minerale, poreuze bouw ondergronden kunnen met dit product waterafwijzend gemaakt worden. KEeim Silanprimer dringt in de poriën maar worden door deze behandeling niet gesloten, zodat de waterdampdoorlaatbaarheid van de constructie praktisch behouden blijft.  Lees het kenmerkenblad voor alle informatie.  

LET OP:
- Lucht en ondergrond temperatuur moet altijd boven de 5 graden celcius zijn.
- De te behandelen delen worden met een zachte borstel ingedrenkt. Nog beter is de ondergrond te bevloeien.Herhaal de behandeling na ca, 10 minuten.
- Het verdient aanbeveling de volgende laag van het Keim verfsysteem (Soldalan, Royalan of Granital) direct na het verdampen van het oplosmiddel aan te brengen. Dus nat in nat.
- Voor een goed werkende hydrofobering is een indringdiepte van minimaal 2 mm vereist.
- Niet te behandelen oppervlakken (zoals glas, natuursteen, keramiek, hout etc.) door juiste voorzorgsmaatregelen beschermen. Spetters op omliggende oppervlakken en vloer direct met veel water oplossen en verwijderen.
- Plaatsen met directe bezonning of windinvloeden tijdens de applicatie dienen vermeden te worden. Dit kan de functionaliteit van de primer beïnvloeden.
- Voor een behandeling met Keim Silanprimer dient de te behandelen ondergrond die open poriën bevat schoon, stofvrij en droog zijn.


Extra informatie over Keim Silanprimer
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Keim Silanprimer bestellen bij Verfwinkel.nl
Keim Silanprimer bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze primer of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond Steenachtige Ondergronden
Soort Voorstrijken & Voorlijmen
Toepassing Voor buiten
Merk Keim
Levertijd Levertijd: 1-3 Werkdagen

Keim Silanprimer Blank bestand(en) downloaden

Top