• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Keim Royalan Silicaat Muurverf Groep I - Lichte kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Keim Royalan Silicaat Muurverf Groep I - Lichte kleuren productinformatie

  • Minerale muurverf
  • Onbrandbaar
  • Prettige verwerking
  • Uitstekend buitenduurzaam
  • Verspuitbaar
  • Voor buiten
  • Waterafstotend
  • Waterdampdoorlatend
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Keim Royalan Silicaat Muurverf Groep I - Lichte kleuren omschrijving

Keim Royalan is een waterwerende muurverf op silicaatbasis (strijkklaar) geschikt voor alle minerale ondergronden. Beschermt de minerale ondergrond tegen zeer sterke en extreme weersinvloeden. Keim Royalan kan op alle minerale ondergronden worden toegepast. Keim Royalan is gemaakt met absoluut lichtechte anorganische pigmenten, minerale vulstoffen en een silicaat bindmiddel. Het product heeft een uitstekende dekkracht, vergeelt niet, en wordt uitsluitend met Keim kleurconcentraten aangekleurd. Dit gebeurt op de Keimfabriek en kunnen wij niet zelf. Houd daarom rekening met een levertijd.

Verwerking: Keim Royalan kan verkwast, gerold en gespoten worden (airless norzel 0,79mm ). Voor de grondlaag is applicatie met de roller of kwast aan te bevelen. Eerste grondlaag: Keim Royalan afhankelijk van de zuiging van de ondergrond verdunnen met met Keim Royalan verdunning.(maximaal 20%). Tweede en eindlaag onverdund aanbrengen. Bij zeer sterke belasting wordt een 3-laags systeem aanbevolen. Niet verwerken beneden een omgevings en ondergrond temperatuur minder dan 5 graden celcius.

Gemiddeld verbruik: Op een gladde ondergrond bij 2 lagen bedraagt het verbruik circa 0,40 KG per m2 en ca. 0,05 Liter Keim Royalan verdunnig, Afhankelijk van de ondergrond en de verwerking kunnen deze afwijken. Exacte verbruiken kunnen uitsluitend per project d.m.v proefvlakken worden bepaald.

LET OP:
Kleuren van de kleurenkaart kunnen afwijken van de werkelijke kleur. Tussen de lagen altijd een droogtijd van 12 uur handhaven.
Het aankleuren gaat uitsluitend met KEIM kleurconcentraten welke gebeurt op de Keim fabriek. Houd dus rekening met een levertijd.

Extra informatie over Keim Royalan Silicaat Muurverf
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Keim Royalan Silicaat Muurverf bestellen bij Verfwinkel.nl
Keim Royalan Silicaat Muurverf bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Basis Mineraal
Ondergrond Steenachtige Ondergronden
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement circa 0,40 KG per m2
Merk Keim
Levertijd Levertijd: 4-8 Werkdagen

Keim Royalan Silicaat Muurverf Groep I - Lichte kleuren bestand(en) downloaden

Top