• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Histor Structuurverf Fijn RAL 9016 Verkeerswit 2,5 Liter

 

Histor Structuurverf Fijn RAL 9016 Verkeerswit 2,5 Liter omschrijving

Histor Structuurverf Fijn heeft een fijnkorrelig structuur en is geschikt voor toepassing binnenshuis in o.a. woonkamer, keuken en badkamer. Door de korrelstructuur kan deze verf uitstekend tegen een stootje en verdoezelt enigzins kleine oneffenheden. De verf dient te worden aangebracht met een vachtroller en kan eventueel voor een extra fijn resultaat worden nagerolt met een structuurroller. 

KLEUR: Verkeerswit.
INHOUD: 2,5 Liter.
KENMERKEN: Verfraaiende structuur. Camoufleert oneffenheden. Mat. Makkelijk te verwerken. Dekt uitstekend. Oplosmiddelarm. Geurarm. 
RENDEMENT: 10 m2 per liter. 
DROGING: Overschilderbaar na 16 uur.HISTOR STRUCTUURVERF FIJN BESTELLEN BIJ VERFWINKEL:
Histor Structuurverf Fijn bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

LET OP: Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. 
Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse III
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 4 m2 per liter
Merk Histor
Levertijd 1-3 Werkdagen

Histor Structuurverf Fijn RAL 9016 Verkeerswit 2,5 Liter specificaties

Algemeen
Kenmerken: Fijne korrelstructuur, oplosmiddelvrij en geurarm.
Samenstelling: Kunstharsdispersie.
Geschikt voor: Het schilderen van bestaande verflagen, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk, beton, gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld.


Verwerking
Gereedschap: Blokkwast en/of vachtroller. Narollen met structuurroller.
Verdunning: Alleen indien nodig voor grote vlakken, tot ca. 5% water.
Theoretisch rendement: Ca. 4 m2/l.
Praktisch rendement: Afhankelijk van de structuur en zuiging van de ondergrond, de aangebrachte laagdikte, het gebruikte gereedschap en de omstandigheden bij het aanbrengen.
Temperatuur: Verf op (kamer)temperatuur laten komen. Verwerken bij een temperatuur tussen 10°C en 25°C.
Reinigen: Verfspatten niet laten opdrogen, maar direct verwijderen met warm water. Gereedschap reinigen met warm water.


Technische gegevens
Glans: Mat
Kleur: Wit
Droogtijden: Bij 20°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:  Stofdroog: na ca. 2 uur. Overschilderbaar (tweede laag) na ca. 16 uur. Reinigen Verfspatten niet laten opdrogen, maar direct verwijderen met warm water. Gereedschap reinigen met warm water. Technische gegevens Glans Mat Kleur Wit De verflaag is na ca. 1 maand drogen reinigbaar met een zachte borstel en water.

Houdbaarheid en bewaarcondities: Na gebruik de bus luchtdicht afsluiten en even omkeren om de rand vol te laten lopen voor een goede afsluiting. In ongeopende goed afgesloten verpakking, op een droge plaats bewaard, bij een temperatuur van 0°C tot 30°C, is dit product ca. 2 jaar houdbaar. Halflege bussen overgieten in een kleinere bus of blik helpt indrogen voorkomen. Niet direct blootstellen aan direct zonlicht.

Veiligheidsgegevens: Voor specifieke gegevens over veiligheid, welke van toepassing zijn op de verwerkingsfase van dit product, en informatie over de behandeling van verfrestanten en afval, verwijzen wij naar de verpakking van dit product.


Top