• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Histor Perfect Finish Muurverf Extra-Mat RAL 9016 Verkeerswit 2,5 Liter

 

Histor Perfect Finish Muurverf Extra-Mat RAL 9016 Verkeerswit 2,5 Liter omschrijving

OMSCHRIJVING: Histor Perfect Finish Muurverf Extra-Mat is een extra matte muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Deze muurverf sluit naadloos aan op de laatste trends op interieurgebied. Het effect dat je met deze muurverf bereikt is dan ook zeker bijzonder te noemen: karakter, warmte en authenticiteit zijn termen die bij je opkomen. Zo’n muur met matte finish laat zich overigens net zo geweldig combineren met moderne, strakke lijnen in je interieur, als met de losse bohemian style. Geschikt voor op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister- (stuc) en metselwerk, beton en goed hechtend behang. Zeer geschikt voor continue waterbelasting in vochtige ruimtes. 


KENMERKEN: Geurarm. Goed reinigbaar. Oplosmiddelvrij. Vochtregulerend. Voor binnen. Waterverdunbaar. Zeer hoge dekkracht. Zeer mat. 


INHOUD: 2,5 Liter. 
KLEUR: Verkeerswit. 
GLANS: Extra-mat. 
RENDEMENT: 7-8 m2 per Liter. 
DROGING: Overschilderbaar na 5 uur. 

HISTOR PERFECT FINISH MUURVERF EXTRA MAT BESTELLEN BIJ VERFWINKEL: 
Heb je een vraag over Histor Perfect Finish Muurverf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 


LET OP: Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. 

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf voor buiten
Glansgraad Extra Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 7 m2 per Liter
Merk Histor
Levertijd 1 Werkdag

Histor Perfect Finish Muurverf Extra-Mat RAL 9016 Verkeerswit 2,5 Liter specificaties

OMSCHRIJVING
Waterverdunbare muurverf voor binnen, op basis van kunstharsdispersie.

GEBRUIKSDOEL
Het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het schilderen van gips, gipskarton, boardplaten. Het overschilderen van oude muurverflagen.

VOORNAAMSTE KENMERKEN
Zeer grote dekkracht
Licht afneembaar
Eventueel verdunbaar met water
Vochtregulerend
Reukarm, oplosmiddelvrij
Perfecte dekking
Levendige kleuren
Camouflerend
Extra Mat effect
Geurarm
Theoretisch rendement: 10 m2 per liter
Te mengen in elke gewenste kleur in 1L en 2,5L

KLEUR EN GLANS
Kleuren uit de Histor waaier en vele andere kleuren door middel van twee basisverven, via het Histor kleurmengsysteem in beperkt kleuren.
Extra Mat.

VOORBEHANDELING VAN DE ONDERGROND
Nieuw werk, kale ondergrond:  Vuil en vet, stof, poeder en andere ongerechtigheden grondig verwijderen. Zonodig reinigen met Histor Ontvetter, goed naspoelen en afnemen. Eventuele beschadigingen repareren met een geschikt middel. Zuiging van de muur, vooral de reparatieplaatsen, wegnemen met Histor Wand voorstrijk
(behandel de gehele muur).

Onderhoud verflagen in goede staat: Vuile, maar gave, goed hechtende en intacte verflagen reinigen met Histor Ontvetter. Goed naspoelen en afnemen. Kleine beschadigingen repareren met een geschikt middel. Eventuele zuiging, vooral op reparatieplaatsen, wegnemen met Histor Wand voorstrijk. Waterkringen, roet, doorslaande verkleuringen e.d. isoleren met Histor Vlekdekkende voorstrijk. Behandel daarbij de gehele muur en niet alleen de vlekken.

Onderhoud verflagen in slechte staat: Slecht hechtende, afbladderende verflagen zo grondig als mogelijk verwijderen. Veegvaste verven en minder goede latexverven kunnen met een stoomapparaat worden weekgemaakt. Direct na het stomen afsteken met een plamuurmes. Weekmaken kan ook met behangplaksel (celluloselijm), waaraan wat afwasmiddel is toegevoegd. Opstrijken en 10-20 minuten laten inweken. Vervolgens de weke laag afsteken met een plamuurmes. Dit eventueel herhalen.
Alkydhars-muurverven (synthetisch), en hoogwaardige acryllatex-verven (hoog bindmiddelgehalte), zijn indien nodig alleen te verwijderen met een verfafbijtmiddel.
Na het verwijderen van de lagen, zonodig de muur weer schoonmaken met Histor Ontvetter, naspoelen en afnemen. Noodzakelijke reparaties uitvoeren met een geschikt middel. Eventuele restanten vastzetten, en reparaties, behandelen met Histor Fixerende voorstrijk.

Afwerking: Na voldoende droging het benodigde aantal lagen muurverf aanbrengen op een schone en draagkrachtige ondergrond.
 

Top