Histor Perfect Finish Mat Lak Alkyd

-30%
Zoek in de kleurenwaaier

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Histor Perfect Finish Mat Lak Alkyd productinformatie

  • Leverbaar in vrijwel alle kleuren
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Histor Perfect Finish Mat Lak Alkyd omschrijving

Ga je deuren of kozijnen schilderen? Dan is Histor Perfect Finish Mat lak een uitstekende keuze. De lak dekt goed en is kras- en slijtvast waardoor je minder snel weer hoeft te schilderen en minder verf nodig hebt. Deze zijdeglans lakverf heeft een mooie lichte glans. In ruimtes waar weinig daglicht binnen komt (zoals het trapgat, binnenzijden van kasten, donkere nissen), is de kans groot dat je schilderwerk gaat vergelen bij gebruik van Alkyd Lak. In deze gevallen adviseren wij Histor Perfect Finish Acryl Lak zijdeglans te gebruiken

. Extra informatie over Histor Perfect Finish Mat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Histor Perfect Finish Mat bestellen bij Verfwinkel.nl
Histor Perfect Finish Mat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Terpentine basis / Alkyd
Ondergrond Hout
Glansgraad Mat
Toepassing Binnen
Merk Histor

Histor Perfect Finish Mat Lak Alkyd specificaties

Ga je deuren of meubels schilderen? Dan is Histor Perfect Finish matte lak een uitstekende keuze. Het is een matte verf op basis van alkydhars: dat betekent een extra hoge dekking, een glad en sterk resultaat. Deze matte lakverf camoufleert oneffenheden perfect. Met maar liefst 1250 verschillende kleuren op de mengmachine krijg je altijd de kleur die jij wilt.
In ruimtes waar weinig daglicht binnen komt (zoals het trapgat, binnenzijden van kasten, donkere nissen), is de kans groot dat je schilderwerk gaat vergelen bij gebruik van Alkyd Lak. In deze gevallen adviseren wij acryllak te gebruiken.