• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Histor Highlights Effectverf Rainbow Pearl - 750 ml

 

Histor Highlights Effectverf Rainbow Pearl - 750 ml productinformatie

  • Effectverf
  • Geurarm
  • Prettige verwerking
  • Voor binnen

Histor Highlights Effectverf Rainbow Pearl - 750 ml bestand(en) downloaden

Histor Highlights Effectverf Rainbow Pearl - 750 ml omschrijving

Rainbow Pearl is een transparante muurverf met fonkelende, parelmoeren vlokjes die samen met de lichtinval je muur tot leven brengen. Vooral op een gebroken wit of pastelzachte ondergrond geven de parelmoeren vlokjes een prachtig speels effect.

Extra informatie over Histor High-Lights Rainbow Pearl
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Histor High-Lights Rainbow Pearl bestellen bij Verfwinkel.nl
Histor High-Lights Rainbow Pearl bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


 

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Decoratieve verf
Toepassing Voor binnen
Rendement 7 m2 per liter
Merk Histor
Levertijd 2-3 Werkdagen

Histor Highlights Effectverf Rainbow Pearl - 750 ml specificatiesOMSCHRIJVING
Decoratieve transparante muurverf op basis van watergedragen kunstharsdispersie met een toevoeging van fonkelende, parelmoeren vlokjes voor een uniek highlights effect.

GEBRUIKSDOEL
Histor Highlights Rainbow Pearl geeft een fonkelend parelmoer vlokjes effect op de muur en combineert goed met alle off-whites en met zachte (pastel)tinten. Niet geschikt voor vochtige ruimten.

VOORNAAMSTE KENMERKEN
Uniek Highlights effect
Eenvoudig verwerkbaar
Fonkelend parelmoer vlokjes effect
Decoratief
Milde geur
Rendement: 7 m2 per liter
Verkrijgbaar in 0,75L

KLEUR & EFFECT & GLANS
Rainbow Pearl bestaat uit fonkelende, parelmoer vlokjes, die samen met de lichtinval je muur tot leven brengen. Afhankelijk van de ondergrondkleur ontstaat een mysterieus, spannend of juist sophisticated resultaat.

VOORBEHANDELING VAN DE ONDERGROND
Nieuw werk, kale ondergrond:  Vuil en vet, stof, poeder en andere ongerechtigheden grondig verwijderen. Zonodig reinigen met Histor Ontvetter, goed naspoelen en afnemen. Eventuele beschadigingen repareren met een geschikt middel. Zuiging van de muur, vooral de reparatieplaatsen, wegnemen met Histor Wandvoorstrijk (behandel de gehele muur). Breng een laag muurverf aan in de gewenste kleur(en); voordat Histor Highlights Rainbow Pearl wordt gebruikt. Onderhoud verflagen in goede staat Vuile, maar gave, goed hechtende en intacte verflagen reinigen met Histor Ontvetter. Goed naspoelen en afnemen. Kleine beschadigingen repareren met een geschikt middel. Eventuele zuiging, vooral op reparatieplaatsen, wegnemen met Histor Wandvoorstrijk. Waterkringen, roet, doorslaande verkleuringen e.d. isoleren met Histor Vlekdekkende Voorstrijk. Behandel daarbij de gehele muur en niet alleen de vlekken. Breng een laag muurverf aan in de gewenste kleur(en); voordat Histor Highlights Rainbow Pearl wordt gebruikt. Onderhoud verflagen in slechte staat Slecht hechtende, afbladderende verflagen zo grondig mogelijk verwijderen. Veegvaste verven en minder goede latexverven kunnen met een stoomapparaat worden weekgemaakt. Direct na het stomen afsteken met een plamuurmes. Weekmaken kan ook met behangplaksel (celluloselijm), waaraan wat afwasmiddel is toegevoegd. Opstrijken en 10-20 minuten laten inweken. Vervolgens de weke laag afsteken met een plamuurmes. Dit eventueel herhalen. Alkydhars-muurverven (synthetisch), en hoogwaardige acryllatex-verven (hoog bindmiddelgehalte), zijn indien nodig alleen te verwijderen met een verfafbijtmiddel. Na het verwijderen van de lagen, zonodig de muur weer schoonmaken met Histor Ontvetter, naspoelen en afnemen. Noodzakelijke reparaties uitvoeren met een geschikt middel. Eventuele restanten vastzetten, en reparaties behandelen met Histor Fixerende Voorstrijk. Breng een laag muurverf aan in de gewenste kleur(en); voordat Histor Highlights Rainbow Pearl wordt gebruikt. Afwerking Breng Histor Highlights Rainbow Pearl aan over de gekozen Histor Perfect Finish muurverf.

VERWERKING VAN DE VERF
Gereedschap: Vachtroller.
Voor gebruik: Verf goed roeren, Rainbow Pearl gelijkmatig door de transparante muurverf roeren.
Verdunning: Verdunnen niet nodig.
Kwast/rollagen: Aanbevolen: 1 laag.
Temperatuur: Op (kamer)temperatuur laten komen. Verwerken bij een temperatuur tussen de 10 °C en 25 °C.
Na gebruik: Luchtdicht afsluiten.
Werkwijze: Breng indien gewenst eerst een laag Histor Perfect Finish muurverf in een gekozen ondergrond kleur aan. Laat de verflaag minimaal 4 uur drogen bij kamertemperatuur. Meng al roerend de Rainbow Pearl voorzichtig door de transparante muurverf. Roer goed door. De verf is nat melkachtig van kleur maar droogt transparant op. Breng vervolgens met een vachtroller de Histor Highlights Rainbow Pearl aan.

UITSTRIJKVERMOGEN
Praktisch rendement: Afhankelijk van de zuiging van de ondergrond, de laagdikte en het gebruikte gereedschappen. En van de omstandigheden bij het aanbrengen. Theoretisch rendement: 5-7 m2/l op een strakke, vlakke, niet zuigende ondergrond. Zie de informatie op verpakking.

DROGING BIJ ca. 20º C
Stofvrij: Na ca. 1 uur.
Overschilderbaar: Na ca. 4-6 uur.

REINIGEN
Morsvlekken en spatten: Niet laten opdrogen maar meteen wegnemen met een doekje en eventueel water of alcohol.
Gereedschap: Met water schoonmaken, of tijdelijk bewaren in water of een folie.
Droge verflaag: Na ca. een maand drogen met water, neutraal reinigingsmiddel en zachte borstel.

HOUDBAARHEID EN BEWAARCONDITIES
Vorstvrij bewaren. In ongeopende goed afgesloten verpakking, op een droge plaats bewaard, bij een temperatuur van 10°C tot 25 °C, is dit product ca. 12 maanden houdbaar.

PRODUCTGEGEVENS VERF IN DE BUS DROGE VERFLAAG
Verpakking: 0.75 liter basis en toevoeging 20 gram fonkelende, parelmoer vlokjes.  Optimale eigenschappen na een week bij ca. 20°C.
Vloeistofdikte: Gereed voor verwerking.

VEILIGHEIDSGEGEVENS EN AFVALBEHANDELING
Voor specifieke gegevens over veiligheid, welke van toepassing zijn op de verwerkingsfase van dit product, en informatie over de behandeling van verfrestanten en afval, verwijzen wij naar het veiligheidsinformatieblad van dit product.


Top