Hermadix Temperzon

-20%

* Verplichte velden

Levertijd: 2-5 Werkdagen

Hermadix Temperzon omschrijving

Temperzon is een zonwerende verf welke (te) hoge binnentemperaturen voorkomt en het licht tempert. Door het fijne pigment wordt bij een dunne egale laag een perfecte scherming verkregen. Regent niet van het oppervlak, maar slijt door veroudering of extreme neerslag. Zodra Temperzon nat wordt, door regen of daksproeiers, wordt het middel transparant en wordt het beschikbare licht vrijwel volledig doorgelaten; daarna droogt het weer wit op.Het schermmiddel kan toegepast worden op kassen van glas, polycarbonaat en plastic.

Hermadix Temperzon
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Hermadix Temperzon bestellen bij Verfwinkel.nl
Hermadix Temperzon bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Merk Hermadix

Hermadix Temperzon specificaties

Temperzon is een zonwerende verf , voorkomt (te) hoge binnentemperaturen en tempert het licht. Door het fijne pigment wordt bij een dunne egale laag een perfecte scherming verkregen. Regent niet van het oppervlak, maar slijt door veroudering of extreme neerslag. Bij droog weer is het wit, bij regen wordt het transparant. Kleinste Verpakkingeenheid 750 ml.