• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Hermadix Douglas Olie Acryl Dim Grey 2,5 Liter

 

Hermadix Douglas Olie Acryl Dim Grey 2,5 Liter omschrijving

Hermadix Douglas Olie is een watergedragen olie speciaal om Douglas en Lariks hout duurzaam te beschermen. Hermadix Douglas Olie dringt diep in het hout en geeft een matte, natuurlijke uitstraling. 

KLEUR: Dim Grey. 
INHOUD: 2.5 Liter. 
KENMERKEN: kleurloos, geurarm, sterk impregnerend, accentueert de nerftekening, gemakkelijk te verwerken. 
TYPE OLIE: Acryl. 
DROOGTIJD: 8 uur

HERMADIX DOUGLAS OLIE BESTELLEN BIJ VERFWINKEL: 
Hermadix Douglas Olie bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze olie of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Soort Olie
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor buiten
Rendement 10 m2 per liter
Merk Hermadix
Levertijd 2-3 Werkdagen

Hermadix Douglas Olie Acryl Dim Grey 2,5 Liter specificaties

Douglas olie voor een natuurlijke en trendy uitstraling. Douglas hout is een zeer populaire houtsoort met een mooie uitstraling. Speciaal voor deze mooie houtsoort heeft Hermadix Douglas olie ontwikkeld voor nieuw en oud douglas -en lariks hout. Douglas olie geeft een transparante matte, natuurlijke uitstraling zodat de houtnerf en houtstructuur zichtbaar blijven. Douglas olie dringt diep in het hout en geeft een matte, natuurlijke uitstraling. Douglas olie droogt snel en is makkelijk verwerkbaar. 1-2 lagen douglas olie zijn voldoende voor een prachtig resultaat. Bij onderhoudslagen lichtjes tussendoor schuren. Douglas olie is een watergedragen, mens- en milieuvriendelijk olie op basis van natuurlijke ingrediënten. Het is verkrijgbaar in de kleuren Naturel, Smokey White en Dim Grey in 750 ml en 2500 ml verpakking.

Productspecificaties
Watervast: Ja
Voor buiten: Ja
Waterbasis: Ja
Finish: Mat
Geschikt voor materiaal: Douglasspar
Droogtijd: 8 uur
Rendement: 10 m2

Top