• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Global Styrol Satin - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Global Styrol Satin - Lichte Kleuren productinformatie

  • Goede weervastheid
  • Haarscheur overbruggend
  • Schrobvast klasse 1
  • Voor buiten
  • Waterdampdoorlatend
  • Zijdeglanzend

Global Styrol Satin - Lichte Kleuren omschrijving

Global Styrol Satin is een hoogwaardige zijdeglanzende gevelverf voor buitentoepassing, geeft mineraal uiterlijk aan oppervlak. Met licht scheuroverbruggende eigenschappen.

LET OP:
- Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.
- Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Aquafix.
- Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.
- Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen.
- Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.


Styrol Satin met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren. 

Styrol Satin op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Global Styrol Satin
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Global Styrol Satin bestellen bij Verfwinkel.nl
Global Styrol Matt bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Mail je vraag dan naar klantenservice@verfwinkel.nl.


 

Basis Waterbasis / Acryl
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor buiten
Rendement 8-10 m2 per liter
Merk Global
Levertijd Levertijd: 1-3 Werkdagen

Global Styrol Satin - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top