• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Global Nova 2510 Isolerende Muurverf - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs
Let op: Op dit moment is Global Nova 2510 - Isolerende Muurverf helaas niet verkrijgbaar. Als kwalitatief vergelijkbaar, alternatief product kun je kiezen voor: Sigma StainAway Matt - Lichte kleuren

Global Nova 2510 Isolerende Muurverf - Lichte Kleuren productinformatie

  • Isolerend
  • Lange open-tijd
  • Spanningsvrij
  • Voor binnen
  • Waterverdunbaar

Global Nova 2510 Isolerende Muurverf - Lichte Kleuren omschrijving

Global Nova 2510 is een watergedragen, isolerende, onderhouds- en renovatie muur- en plafondverf voor binnen. Met een uniek isolerend vermogen, met name door zijn brede toepassings- mogelijkheden, overschilderbaarheid en prettige verwerking een echte “allrounder”. Uitstekend geschikt voor het isoleren van doorslaggevoelige verontreinigingen zoals brandschade, rook -en roetvlekken, nicotine-aanslag, droge waterkringen, vetvlekken, bitumenvervuiling en viltstift. Bij een hevige nicotine aanslag is het noodzakelijk dat er een testvlak wordt opgezet alvorens er tot schilderen wordt overgegaan.

LET OP:
- Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.
- Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Global Aquafix.
- Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.
- Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen.
- Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Global Nova 2510 met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij 'opmerkingen' je kleurnaam of kleurcode noteren. 

Global op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Global Nova 2510

Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Global Nova 2510 bestellen bij Verfwinkel.nl
Global Nova 2510 bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl


Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6-8 m2 per liter
Merk Global
Levertijd Momenteel niet leverbaar

Global Nova 2510 Isolerende Muurverf - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top