• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Global Nova 2510 Isolerende Muurverf - Lichte Kleuren

Vergelijk product
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Global Nova 2510 Isolerende Muurverf - Lichte Kleuren productinformatie

  • Isolerend
  • Lange open-tijd
  • Spanningsvrij
  • Voor binnen
  • Waterverdunbaar

Global Nova 2510 Isolerende Muurverf - Lichte Kleuren omschrijving

Global Nova 2510 is een watergedragen, isolerende, onderhouds- en renovatie muur- en plafondverf voor binnen. Met een uniek isolerend vermogen, met name door zijn brede toepassings- mogelijkheden, overschilderbaarheid en prettige verwerking een echte “allrounder”. Uitstekend geschikt voor het isoleren van doorslaggevoelige verontreinigingen zoals brandschade, rook -en roetvlekken, nicotine-aanslag, droge waterkringen, vetvlekken, bitumenvervuiling en viltstift. Bij een hevige nicotine aanslag is het noodzakelijk dat er een testvlak wordt opgezet alvorens er tot schilderen wordt overgegaan.

LET OP:  De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Global Aquafix.

Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Extra informatie over Global Nova 2510

Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Global Nova 2510 bestellen bij Verfwinkel.nl
Global Nova 2510 bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar klantenservice@verfwinkel.nl


Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6-8 m2 per liter
Merk Global
Levertijd 3-5 Werkdagen

Global Nova 2510 Isolerende Muurverf - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top