• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Global Fibretex - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Global Fibretex - Lichte Kleuren productinformatie

  • Goed reinigbaar
  • Haarscheur overbruggend
  • Lange open-tijd
  • Microvezel versterkt
  • Voor binnen

Global Fibretex - Lichte Kleuren omschrijving

Global Fibretex is een zeer goed dekkende, microvezel versterkte watergedragen muurverf voor binnen. Lijvig verfproduct waardoor in veel situaties één laag voldoende is voor een goed dekkend resultaat. Bij uitstek geschikt als eindafwerking op glasweefsel en gipswanden in de verzorgings- en utiliteitssector.

LET OP:
- Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.
- Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Global Aquafix.
- Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.
- Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen.
- Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Global Fibretex met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij 'opmerkingen' je kleurnaam of kleurcode noteren. 

Global op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Global Fibretex
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Global Fibretex bestellen bij Verfwinkel.nl
Global Fibretex bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6-8 m2 per liter
Merk Global
Levertijd Momenteel niet leverbaar

Global Fibretex - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Recent bekeken producten

€ 35,95

€ 28,76

€ 24,60

€ 19,68

€ 56,95

€ 42,71

€ 27,00

€ 20,25

Top