• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Global Easy Clean Wallpaint - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Global Easy Clean Wallpaint - Lichte Kleuren productinformatie

  • Glanst niet op na reinigen
  • Oplosmiddelarm
  • Schrobvast klasse 1
  • Voor binnen

Global Easy Clean Wallpaint - Lichte Kleuren omschrijving

Global Easy Clean Wallpaint is een matte hoogwaardige duurzame muurverf voor binnen. Uitstekend inzetbaar voor horeca, utiliteitsbouw, industrieën, zorghuizen en de particuliere sector. Geschikt voor de afwerking van beton, metsel- en pleisterwerk, gasbeton en gipselementen.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Global Aquafix.

Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Extra informatie over Global Easy Clean Wallpaint
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Global Easy Clean Wallpaint bestellen bij Verfwinkel.nl
Global Easy Clean Wallpaint bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar klantenservice@verfwinkel.nl.

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6-8 m2 per liter
Merk Global
Levertijd Levertijd: 3-5 Werkdagen

Global Easy Clean Wallpaint - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top