• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Global Aqua Multiprimer Plus - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Global Aqua Multiprimer Plus - Lichte Kleuren productinformatie

  • Acrylaat / alkydhars combinatie
  • Goed dekkend
  • Goede vloeiing
  • Sneldrogend
  • Universele primer
  • Voor binnen en buiten

Global Aqua Multiprimer Plus - Lichte Kleuren omschrijving

Global Aqua Multiprimer Plus is een sneldrogende, universele, waterverdunbare hechtprimer voor binnen en buiten. Uitstekend geschikt voor het gronden van hout, MDF, multiplex, hard- PVC, aluminium, glas, tegels, diverse metalen, etc. (nieuw en reeds behandelde ondergronden)Global Aqua Multiprimer met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij 'opmerkingen' je kleurnaam of kleurcode noteren.

Global op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Global Aqua Multiprimer Plus
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Global Aqua Multiprimer Plus bestellen bij Verfwinkel.nl
Global Aqua Multiprimer Plus bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze primer of een van onze andere producten? Lees het kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Acrylaat / Alkydhars combinatie
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Primer
Glansgraad Zijdemat
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 8-10 m2 per liter
Merk Global
Levertijd Levertijd: 1-3 Werkdagen

Global Aqua Multiprimer Plus - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top