• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Global Aqua Baseprimer X-tra - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs
Let op: Op dit moment is Global Aqua Baseprimer X-tra helaas niet verkrijgbaar. Als kwalitatief vergelijkbaar, alternatief product kun je kiezen voor: Sigma Multiprimer Aqua

Global Aqua Baseprimer X-tra - Lichte Kleuren productinformatie

  • Acrylaat / alkydhars combinatie
  • Goed dekkend
  • Goede vloeiing
  • Licht isolerend
  • Sneldrogend
  • Voor binnen en buiten

Global Aqua Baseprimer X-tra - Lichte Kleuren omschrijving

Global Aqua Baseprimer X-tra is een goed vullende sneldrogende grondverf voor binnen en buiten op basis van een waterverdunbare alkydhars-combinatie.


Global aqua baseprimer met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij 'opmerkingen' je kleurnaam of kleurcode noteren. 

Global op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Global Aqua Baseprimer X-tra
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Global Aqua Baseprimer X-tra bestellen bij Verfwinkel.nl
Global Aqua Baseprimer X-tra bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze primer of een van onze andere producten? Lees het kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Acrylaat / Alkydhars combinatie
Ondergrond Hout
Soort Grondverf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 8-10 m2 per liter
Merk Global
Levertijd Momenteel niet leverbaar

Global Aqua Baseprimer X-tra - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top