• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Frencken Randsealer Wit - Acryl

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Frencken Randsealer Wit - Acryl productinformatie

  • 1-Component
  • Hoog afdichtend vermogen
  • Sneldrogend
  • Voor binnen en buiten
  • Watergedragen verf

Frencken Randsealer Wit - Acryl omschrijving

Randsealer is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van onbehandeld plaatmateriaal. Een gebruiksklaar 1-component systeem met een hoog afdichtend vermogen, zeer korte verwerkings- en droogtijden en toepasbaar in combinatie met de meest voorkomende laksystemen. Vanwege de lage viscositeit heeft Randsealer een zeer goed indringend vermogen in het hout, geeft een goede bescherming tegen zwelling, delamineren, houtrot en laat daarbij het hout “ademen”. De levensduur van plaatmateriaal wordt hierdoor aanzienlijk verlengd.

Randsealer heeft een zeer goede anti-doorbloedende werking en is hierdoor zelfs geschikt voor rechtstreeks gebruik op onbehandeld merbau. Geschikt voor het afdichten van kopse (zaag-)zijden van plaatmateriaal zoals watervaste (garantie-)multiplex, triplex en betontriplex.

Extra informatie over Frencken Randsealer Wit
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Frencken Randsealer Wit bestellen bij Verfwinkel.nl
Frencken Randsealer Wit bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze sealer of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Soort Randsealer
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 10 m2 per 750 ML
Merk Frencken
Levertijd Op voorraad

Frencken Randsealer Wit - Acryl bestand(en) downloaden

Top