Frencken Randsealer Transparant

-20%

* Verplichte velden

Levertijd: 2-5 Werkdagen

Frencken Randsealer Transparant omschrijving

De Randsealer van Frencken is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van onbehandeld plaatmateriaal. Het is een gebruiksklaar 1-component product met een hoog afdichtend vermogen en is na een uur overschilderbaar met alle watergedragen laksystemen. De Randsealer heeft een zeer goed indringend vermogen waardoor het een goede bescherming bied tegen zwellen, delamineren en houtrot . De levensduur van het hout wordt hierdoor aanzienlijk verlengd. Randsealer heeft een zeer goede anti-doorbloedende werking en is hierdoor zelfs geschikt voor rechtstreeks gebruik op onbehandeld merbau. Geschikt voor het afdichten van kopse (zaag-)zijden van plaatmateriaal zoals watervaste (garantie-)multiplex, triplex, betontriplex e.d.

Frecken Randsealer Transparant
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Frecken Randsealer Transparant Verfwinkel.nl
Frecken Randsealer Transparant bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Merk Franken

Frencken Randsealer Transparant specificaties

De Randsealer van Frencken is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van onbehandeld plaatmateriaal. Het is een gebruiksklaar 1-component product met een hoog afdichtend vermogen. Na een half uur stofdroog. Na een uur overschilderbaar met alle watergedragen laksystemen. Verpakking 750 ml. Kleur Transparant. Houdbaarheid 12 maanden.