Flexa Colors Muurverf PQ Extra-Mat Lichte Kleuren

-30%
Zoek in de kleurenwaaier

* Verplichte velden

Levertijd: 1-3 Werkdagen

Flexa Colors Muurverf PQ Extra-Mat Lichte Kleuren productinformatie

  • Goed reinigbaar

Flexa Colors Muurverf PQ Extra-Mat Lichte Kleuren omschrijving

Flexa Colors Muurverf PQ Extra-Mat is een extra matte, goed dekkende, waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispeersie. Deze latex is voor binnen toepassing geschikt, muren en plafonds. Voor oppervlakten die nog nooit behandeld zijn alsmede nieuw stuckwerk eerst met muurvoorstrijk voorbehandelen. Droogtijd: 8 tot 12 uur voordat er geschilderd kan worden . Theoretisch rendement: 10m2/L. Aan te brengen met (acryl) kwast, roller, of te spuiten.

LET OP!
De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wilt u een andere kleur neem dan contact op met onze klantenservice.

Extra informatie over Flexa Colors Muurverf PQ Extra-Mat.
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Flexa Colors Muurverf PQ Extra-Mat bestellen bij Verfwinkel.nl.
Flexa Colors Muurverf PQ Extra-Mat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Glansgraad Extra Mat
Toepassing Binnen
Merk Flexa

Flexa Colors Muurverf PQ Extra-Mat Lichte Kleuren specificaties

Een extra matte, goed dekkende, waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispeersie. Deze latex is voor binnen toepassing geschikt, muren en plafonds. Voor oppervlakten die nog nooit behandeld zijn alsmede nieuw stuckwerk eerst met muurvoorstrijk voorbehandelen. Droogtijd: 8 tot 12 uur voordat er geschilderd kan worden . Theoretisch rendement: 10m2/L. Aan te brengen met (acryl) kwast, roller, of te spuiten