Flexa Pure Muurverf Extra-Mat - Acryl

-30%
Zoek in de kleurenwaaier

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Flexa Pure Muurverf Extra-Mat - Acryl productinformatie

  • Schrobbaar

Flexa Pure Muurverf Extra-Mat - Acryl omschrijving

Flexa Pure Muurverf Extra-Mat is een extra matte, goed dekkende, waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Binnen toe te passen voor muren en plafonds Voor oppervlakten die nog nooit behandeld zijn alsmede nieuw stuckwerk eerst met muurvoorstrijk voorbehandelen. Deze muurverf sluit naadloos aan op de laatste trends op interieurgebied. Het effect dat je met deze muurverf bereikt is dan ook zeker bijzonder te noemen: karakter, warmte en authenticiteit zijn termen die bij je opkomen. Zo’n muur met matte finish laat zich overigens net zo geweldig combineren met moderne, strakke lijnen in je interieur, als met de losse bohemian style.

Extra informatie over Flexa Pure Muurverf Extra-Mat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Flexa Pure Muurverf Extra-Mat bestellen bij Verfwinkel.nl
Flexa Pure Muurverf Extra-Mat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Glansgraad Extra Mat
Toepassing Binnen
Rendement 10 m2 per liter
Merk Flexa

Flexa Pure Muurverf Extra-Mat - Acryl specificaties

Een extra matte, goed dekkende, waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Binnen toe te passen voor muren en plafonds Voor oppervlakten die nog nooit behandeld zijn alsmede nieuw stuckwerk eerst met muurvoorstrijk voorbehandelen. Droogtijd: 8 tot 12 uur voordat er geschilderd kan worden . Theoretisch rendement: 10m2/L. Aan te brengen met kwast, roller.


Productkenmerken
schrobbaar met kleurbehoud
Extra matte afwerking
Mooi mat

Afwerking: Extra mat
Rendement: 10 m²/L
Droogtijd: Gemiddeld 6 uur bij 20°C per laag
Aantal lagen: 2
Applicatie beschrijving: Acrylkwast Muurverfroller
Toepassing: Uitermate geschikt voor pleisterwerk, metselwerk, beton en diverse bouwplaten.