• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Farrow & Ball Standaard Kleurenwaaier

 

Farrow & Ball Standaard Kleurenwaaier omschrijving

Met de Farrow & Ball kleurenwaaier kunt u gemakkelijk de kleuren afzonderlijk bekijken en zie je de kleuren op een groter stuk dan in de kleurenkaart. Door de Farrow & Ball kleurenwaaier bij andere woonaccesoires te houden kun je de echte Farrow & Ball look creeren en zijn de kleuren gemakkelijk met elkaar te vergelijken.


LET OP: Kleurenkaarten en kleurenwaaiers nemen wij NIET retour.

LET OP: Producten die speciaal op kleur gemengd worden in de mengmachine van Verfwinkel.nl kunnen niet retour gestuurd worden: Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Extra informatie over Farrow & Ball Kleurenwaaier
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Farrow & Ball Kleurenwaaier bestellen bij Verfwinkel.nl
Farrow & Ball Kleurenwaaier bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Merk Farrow & Ball
Levertijd 4-8 Werkdagen

Farrow & Ball Standaard Kleurenwaaier specificaties

Retourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Top