• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Einza Garant Muurverf Acryl - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Einza Garant Muurverf Acryl - Lichte Kleuren productinformatie

  • Snelle levering
  • Voor buiten
  • Waterafstotend
  • Waterdampdoorlatend

Einza Garant Muurverf Acryl - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Einza Garant Muurverf Acryl - Lichte Kleuren omschrijving

Einza Garant Muurverf Acryl is een matte, waterafstotende, goed waterdampdoorlatende, alkalibestendige, vuilafstotende en duurzaam elastische muurverf op silconenhars-Gevelverf. (ook bij temperaturen onder 0° C) Einza Garant Muurverf bezit een mineraal mat oppervlak.


LET OP: Kleuren van een andere leverancier kunnen afwijken, dit komt omdat het product op kleur wordt gemaakt met organische pigmenten.
Kleuren van de kleurenkaart zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke kleur, dit heeft te maken met de beeldscherminstellingen.

LET OP: Einza Garant gaat na openen van de verfemmer een reactie aan met lucht waardoor de verf kan indrogen in de emmer.
Restanten zijn dan ook enkel te bewaren door ze over te gieten in een kleinere verpakking waarbij deze verpakking in zijn geheel is gevult.
Lege blikken met deksel zijn te bestellen via onze website.


Extra informatie over Einza Garant Muurverf Acryl
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Einza Garant Muurverf Acryl bestellen bij Verfwinkel.nl
Einza Garant Muurverf Acryl bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 5-8 m2 per liter
Merk Einza
Levertijd 1-3 Werkdagen

Einza Garant Muurverf Acryl - Lichte Kleuren specificaties

Materiaal
- elastische Siliconenhars-Gevelverf
- mat
- watergedragen
- weerbestendig naar VOB DIN 18 363.

Toepassing
1. Voor scheuroverbruggend, waterafstotend, goed waterdampdoorlatend buitenschilderwerk op onbehandelde minerale ondergronden.
2. Voor onderhoudsschilderwerk op intakte oude verflagen, gebaseerd op siliconenhars, silikaten, dispersies en kunstharsgebonden structuur-pleisters.

Kleuren: Wit, alsmede groot aantal kleuren via einzA-mix.
Dichtheid: ca. 1,403 (standaard wit) Bindmiddel Siliconenharscombinatie / speciaalpolymeer

Eigenschappen
- In systeem waterafstotend
- goed waterdampdoorlatend
- alkalibestendig
- vuilafstotend
- duurzaam elastisch.

De verffilm is hoog elastisch (ook bij temperaturen onder 0 °C) en bezit een mineraal mat oppervlak. Met formule H tegen vuilaanhechting en groen worden van gevels.

Verbruik:  ca. 8/m² per laag op gladde ondergronden.
Het praktisch rendement is sterk afhankelijk van de ondergrond en kan uitsluitend middels een proefvlak ter plaatse vastgesteld worden.

Ondergronden
einzA Garant kan op alle minerale ondergronden (pleisterwerk, beton, metselwerk, vezelcement en vooral ook op kalkzandsteen) toegepast worden, welke ...
a) onbehandeld zijn, of ...
b) reeds behandeld zijn met siliconenverf, silikaatverf, kalkcementverf, dispersieverf, of voorzien zijn van Kunstharsgebonden structuurpleisters en op correcte wijze voorbehandeld zijn, of ...
c) volledig ontdaan zijn van olie- en alkydharsverflagen.

Ondergrondvoorbereiding ad.
a) De ondergrond ontdoen van vuil en losse delen en voorstrijken met einzA silicon Hydrogrund, naar zuigkracht verdund met water, ad.
b) Oude draagkrachtige verflagen resp. structuurpleisters droog of nat reinigen. Poederende lagen vastzetten door middel van voorstrijken met einzA silicon Grundfestiger, verdund met nitroverdunning. Glansvorming vermijden. Indien de poederende laag door middel van hogedrukreiniging verwijderd kan worden, is voorstrijken niet nodig. Microporeuze, intakte silikaat-verflagen kunnen hydrofoob ingesteld worden met einzA silicon Imprägnierung.

Systeemopbouw
- Zuigende ondergronden impregneren en, waar nodig, gronderen. Door toepassing van einzA silicon-Hydrogrund kan dit in 1 arbeidsgang gedaan worden. Voor het overbruggen van scheuren (groep II), Polyvlies 2000 in einzA Garant inbedden. Vervolgens onverdund afwerken met 2 lagen einzA Garant. Verwerking einzA Garant is gebruiksklaar. Te verwerken met kwast, rolborstel en airless spuitapparatuur.

Bouwfysische waarden (standaard wit) (Vochtverval van 100 - 50 % R.V.)
Dampdiffusieweerstand (DIN 52 615): sd = 0,20 m
Wateropnamecoefficient (DIN 52 617): w = 0,080 kg/m2 h0,5

Algemeen
Het einzA Garant-systeem is naast de normale, brede toepasbaarheid, vooral interresant voor gescheurde gevels bij monumenten, kerken en nageisoleerde woningen, vanwege het waterafstotend karakter, de goede waterdampdoorlatendheid en de hoge elasticiteit. Verwerkingstemperatuur tenminste +5 °C, voor objekt en omgeving.

Kleurmaken: via einzA-mix
Schoonmaken van het gereedschap: Direct na gebruik, met water.
Opslag: Koel maar vorstvrij bewaren, in gesloten, originele verpakking.
Afvalverwerking: Uitsluitend lege emmers aanbieden voor recycling
Verpakkingsmaat: einzA mix 2 l - 6 l - 12,5 l

Milieu 
- Aangebroken verpakkingen op korte termijn verwerken.
- Milieusparende conserveringsmiddelen staan, na opening, geen langdurige opslag toe.

Veiligheidsinstructies en codering
- Het product valt onder de wetgeving gevaarlijke stoffen.
- Alle noodzakelijke aanwijzingen zijn opgenomen in het REACHveiligheidsblad volgens (EG)wetgeving nr.1907/2006, alsmede in het veiligheidsblad naar CLP-voorschrift volgens (EG) wetgeving nr. 1272/2008.

- De bladen zijn op ieder moment afroepbaar op www.einzA.com, of aan te vragen via sdb@einzA.com.
- De coderingen op het etiket raadplegen en aanhouden !
- VOS-gehalte naar categorie II van de VOS-richtlijn 2004/42/EG VOS grenswaarde categorie II (sub. c) - Wb: max. 40 g/l naar fase II (2010) VOS-gehalte van einzA (mix) Garant < 30 g/l.


Retourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Top