• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Classidur Aquasil Mat Muurverf - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Classidur Aquasil Mat Muurverf - Lichte Kleuren productinformatie

  • Schrobvast klasse 2
  • Spanningsvrij
  • Voor binnen
  • Waterdampdoorlatend

Classidur Aquasil Mat Muurverf - Lichte Kleuren omschrijving

Classidur Aquasil Mat is een matte, reukloze, watergedragen binnenverf voor muren en plafonds. Classidur Aquasil Mat is geschikt voor muren en plafonds in het algemeen. Daarnaast is deze muurverf ook geschikt op talrijke ondergronden, zoals: minerale struktuurpleister, beton, synthetische struktuurpleister, gipskarton, gepolijst pleisterwerk, oude matte minerale of dispersieverven. Classidur Aquasil Mat is niet geschikt om aan te brengen op veegvaste muurverf.

Ondanks de goede natuurlijke weerstand tegen schimmels van Classidur Aquasil Mat, raden we de schimmelwerende Classidur Aquasil AF Mat aan voor gebruik in vochtige en slecht geventileerde ruimten binnenshuis.


Classidur Aquasil Mat met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan voor 'mijn kleur staat hier niet bij' en noteer de kleur bij 'opmerkingen' tijdens het afrekenen. 

Classidur Aquasil Mat op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Classidur Aquasil Mat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Classidur Aquasil Mat bestellen bij Verfwinkel.nl
Classidur Aquasil Mat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze muurverf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Merk Classidur
Levertijd Levertijd: 2-4 Werkdagen

Classidur Aquasil Mat Muurverf - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top