• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Branderflex Topcoat - Lichte kleuren

Vergelijk product
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Branderflex Topcoat - Lichte kleuren productinformatie

  • Blijvend elastisch
  • Goed dekkend
  • Regendicht
  • Schrobvast klasse 1
  • Voor binnen en buiten
  • Waterdampdoorlatend

Branderflex Topcoat - Lichte kleuren omschrijving

Brander Flex Topcoat is een scheuroverbruggende toplaag voor buiten en binnen op basis van kunstharsdispersie. In combinatie met Brander Flex Coat te gebruiken voor het scheuroverbruggend behandelen van minerale ondergronden.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Brander Haftgrund (1 : 4 verdund). Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen.

Extra informatie over Brander Flex Topcoat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Brander Flex Topcoat bestellen bij Verfwinkel.nl
Brander Flex Topcoat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Zijdemat
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 4 m2 per liter
Merk Brander
Levertijd 3-5 Werkdagen

Branderflex Topcoat - Lichte kleuren bestand(en) downloaden

Top