• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Brander Clean - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Brander Clean - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Brander Clean - Lichte Kleuren omschrijving

Brander Clean is een reinigbare, matte muurverf die bestand is tegen het intrekken van vlekken. Deze prettig verwerkbare muurverf blijft mat na reinigen. Door middel van lauw water en een zachte doek zijn vlekken zo verdwenen. Dit maakt Brander Clean bij uitstek geschikt voor vuilgevoelige en intensief gebruikte ruimtes; zoals de keuken, gang, speel- of woonkamer. Brander Clean is DUBOkeur gecertificeerd. Daarmee behoort dit product officieel tot de meest milieuvriendelijke producten binnen de bouw.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

LET OP: Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Sigmafix Universal (1 : 4 verdund). Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), zullen er door aanraking of reinigen nauwelijks glanzende plekken ontstaan.

Extra informatie over Brander Clean
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Brander Clean bestellen bij Verfwinkel.nl
Brander Clean bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl.

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 7-9 m2 per liter
Merk Brander
Levertijd 1 Werkdag

Brander Clean - Lichte Kleuren specificaties

Brander Clean is een uistekend reinigbare, matte, watergedragen muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Voor vuilgevoelige en intensief gebruikte ruimtes, zoals keuken, gang, speel- of woonkamer. Toepasbaar op minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen.

LET OP:
Reiniging: De meeste verontreinigingen kunnen verwijderd worden met lauw water en een zachte doek. Geadviseerd wordt hardnekkige verontreinigingen zo spoedig mogelijk te verwijderen. Een bekrassing met ballpoint kan niet verwijderd worden. Het gaat hier namelijk om een mechanische puntbelasting, waardoor het verfoppervlak beschadigd wordt. Noot: Wij raden aan om geen microvezel doek te gebruiken in verband met de schurende werking van dit materiaal.

VOORNAAMSTE KENMERKEN
- Na 1 maand schrobvast volgens EN13300, klasse 1
- Mat
- Goede dekking
- Zeer geringe vuilabsorptie
- Goed behoud van de structuur bij gebruik op sierpleisters
- Na doordroging (1 maand) uitstekend reinigbaar
- Opglanzen na reiniging nihil
- Droog na: 1 uur
- Overschilderbaar na: 5 uur

KLEUREN EN GLANS
Wit en vrijwel alle kleuren.
Mat. Onder strijklicht kan een hogere glans waarneembaar zijn. Dit is inherent aan het type product.

VERPAKKING
Plastic emmer van 5 liter en 10 liter.

BASISGEGEVENS
Dichtheid: ca. 1,25 kg/dm3
Percentage vaste stof: 45 gew.%
Vlampunt: niet van toepassing
Droogtijden bepaald bij 23°C en een R.V. van 50%
Rendement: Afhankelijk van ondergrondsoort, ondergrondstructuur en applicatiemethode circa 7-9 m²/liter.

Retourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Top