• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Boonstoppel Garantietex Topcoat - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Boonstoppel Garantietex Topcoat - Lichte Kleuren productinformatie

  • Schrobbaar
  • Uitstekend buitenduurzaam
  • Voor binnen en buiten
  • Waterdampdoorlatend
  • Waterverdunbaar
  • Zijdeglanzend

Boonstoppel Garantietex Topcoat - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Boonstoppel Garantietex Topcoat - Lichte Kleuren omschrijving

Boonstoppel Garantietex Topcoat is een waterverdunbare coating voor binnen en buiten op basis van 100% acrylaatdispersie met een uitstekende buitenduurzaamheid. Waterdampdoorlatend, carbonatatieremmend en onverzeepbaar. Voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, metselwerk en pleisterwerk.

LET OP: Garantietex Topcoat niet toepassen op dampremmende verflagen zoals alkydharsverf.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Garantietex Fixeergrond Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.

Extra informatie over Boonstoppel Garantietex Topcoat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Boonstoppel Garantietex Topcoat bestellen bij Verfwinkel.nl
Boonstoppel Garantietex Topcoat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl.Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Muren & Plafonds
Soort Muurverf voor buiten
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 6-8m2 per liter
Merk Boonstoppel
Levertijd 3-5 Werkdagen

Boonstoppel Garantietex Topcoat - Lichte Kleuren specificaties


Garantietex Topcoat is een waterverdunbare coating voor buiten en binnen op basis van 100% acrylaatdispersie. Voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, metselwerk en pleisterwerk. Voor het overschilderen van oude, intacte muurverflagen op basis van kunstharsdispersie. Garantietex Topcoat niet toepassen op dampremmende verflagen zoals alkydharsverf.

KENMERKENDE EIGENSCHAPPEN
Uitstekende buitenduurzaamheid. Waterdampdoorlatend. Hoge CO2 dampdiffusieweerstand, dus carbonatatieremmend. Lage H2O dampdiffusieweerstand. Wasbaar en nat schrobbaar. Onverzeepbaar.

APPLICATIEGEGEVENS
Applicatiemethode: Kwast of verfroller
Verdunning: indien gewenst leidingwater (max. 5%).
Reiniging gereedschap: Leidingwater.
Rendement: 6-8 m²/liter, sterk afhankelijk van structuur en zuiging van de ondergrond.

Droging bij 23°C/50% RV
Kleefvrij na: ca. 1 uur
Droog na: ca. 2 uur
Overschilderbaar na: ca. 6 uur
Applicatiecondities: Niet verwerken bij temperaturen van lucht en ondergrond beneden de 5°C en een relatieve luchtvochtigheid boven de 85%.

TECHNISCHE GEGEVENS
Dichtheid: ca. 1,3 g/cm3
Vaste stofgehalte: ca. 42 vol.%
Glansgraad: Zijdeglans
Structuur: Glad
Hechting: Goed, mits de ondergrond draagkrachtig en schoon is; zuigende ondergronden dienen voorgestreken te worden. Ook na jaren is Garantietex Topcoat zonder hechtingsproblemen overschilderbaar.
Weerbestandheid: Uitstekend.
Kleuren: Wit en vrijwel alle kleuren.
Houdbaarheid: In onaangebroken verpakking tenminste 1 jaar.
Verpakking: Plastic emmers van 5 en 10 liter.
Opslag: Koel en vorstvrij.

SYSTEEMADVIES
- Algemeen: Onderstaande systemen zijn indicatief. De keuze van het verfsysteem is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het bestaande verfsysteem, de te verwachten belastingsgraad en esthetische eisen. Verder dient de ondergrond volledig afgebonden, vrij van alle verontreinigingen en ongerechtigheden, droog en draagkrachtig te zijn. Van beton dient de eventueel aanwezige cementhuid verwijderd te worden. Voorafgaande aan de uitvoering van de systemen dienen gebreken aan de ondergronden gecorrigeerd te worden. Eventuele reparaties uitvoeren met een geschikt vulmiddel.

- Behandeling beton, Onbehandelde of kaal gemaakte ondergrond: metselwerk en pleisterwerk Grondig reinigen. Zuigende ondergronden voorstrijken met Garantietex Fixeergrond. Het geheel afwerken met twee lagen Garantietex Topcoat.

- Geschilderde ondergrond: Grondig reinigen. Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Kale zuigende delen voorstrijken met Garantietex Fixeergrond. Bijwerken en vervolgens geheel afwerken met Garantietex Topcoat.


Retourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Top