• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Boonstoppel Garantietex SL Gevelverf Donkere Kleuren - Acryl

Vergelijk product
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Boonstoppel Garantietex SL Gevelverf Donkere Kleuren - Acryl productinformatie

  • Regendicht
  • Spanningsarm
  • Voor buiten
  • Waterdampdoorlatend
  • Waterverdunbaar

Boonstoppel Garantietex SL Gevelverf Donkere Kleuren - Acryl omschrijving

Boonstoppel Garantietex SL Gevelverf is een hoogwaardige, watergedragen duurzame muurverf voor buiten op basis van siliconenhars-emulsie. Sterk waterdampdoorlatend en haarscheuroverbruggend. Op steenachtige ondergronden, zoals metselwerk en pleisterwerk. Droogt onder invloed van zonlicht, dus alleen voor buiten.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Garantietex Fixeergrond. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.

Extra informatie over Boonstoppel Garantietex SL Gevelverf
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Boonstoppel Garantietex SL Gevelverf bestellen bij Verfwinkel.nl
Boonstoppel Garantietex SL Gevelverf bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Steenachtige Ondergronden
Soort Muurverf voor buiten
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 4-6 m2 per liter
Merk Boonstoppel
Levertijd 3-5 Werkdagen

Boonstoppel Garantietex SL Gevelverf Donkere Kleuren - Acryl bestand(en) downloaden

Top