• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Boonstoppel Garantie Accellor HG 4 Seizoenen - Alkyd

9001 RAL
9002 RAL
9010 RAL
9016 RAL
5004 RAL
6009 RAL
7016 RAL
7021 RAL
7024 RAL
9005 RAL
G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Boonstoppel Garantie Accellor HG 4 Seizoenen - Alkyd productinformatie

  • Terpentine basis
  • Voor buiten

Boonstoppel Garantie Accellor HG 4 Seizoenen - Alkyd bestand(en) downloaden

Boonstoppel Garantie Accellor HG 4 Seizoenen - Alkyd omschrijving

Boonstoppel Garantie Accellor HG is een hoogglanzende, sneldrogende lakverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is mogelijk om voor- en aflakken op 1 dag te doen. De lak heeft een hoge glans en goed glansbehoud.

LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden! Kleuren uit de kleurenwaaiers zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Extra informatie over Boonstoppel Garantie Accellor HG
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Boonstoppel Garantie Accellor HG bestellen bij Verfwinkel.nl
Boonstoppel Garantie Accellor HG bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Terpentine Basis / Alkyd
4-seizoenen onderhoud 4-seizoenen Lak
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Dekkende Verf
Glansgraad Hoogglans / Gloss
Toepassing Voor buiten
Rendement 16 m2 per liter
Merk Boonstoppel
Levertijd 1-3 Werkdagen

Boonstoppel Garantie Accellor HG 4 Seizoenen - Alkyd specificaties


Boonstoppel Garantie Accellor HG is een hoogglanzende, sneldrogende lakverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Voor het aflakken van gegrond hout. Het afschilderen van reeds in voldoende laagdikte gegrond geveltimmerwerk. Voor het aflakken van metaal dat is voorzien van een roestwerend grondsysteem. Het overschilderen van bestaande intact zijnde, gereinigde en geschuurde verflagen.

KENMERKENDE EIGENSCHAPPEN
Snelle droging bij hogere temperaturen. Voor- en aflakken op 1 dag mogelijk. Hoge glans en goed glansbehoud. Goede droging vanaf 0°C. Soepele verwerking en goede vloeiing.

APPLICATIEGEGEVENS
Kwast en verfroller.
Verdunning: geen, is klaar voor gebruik.
Reiniging gereedschap: Terpentine.
Aanbevolen droge laagdikte: 40 μm.
Rendement: circa 16 m²/liter, sterk afhankelijk van structuur en zuiging van de ondergrond.

Droging bij 23°C/50% RV.
Stofdroog na ca. 1,5 uur.
Kleefvrij na ca. 2 uur.
Overschilderbaar na ca. 6,5 uur.
Droging bij 5°C/90% RV.
Stofdroog na ca. 3 uur.
Kleefvrij na ca. 4 uur.
Overschilderbaar na ca. 13 uur, afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de droogtijden afwijken.
Bij temperaturen lager dan 5°C moet bij donkere kleuren rekening worden gehouden met langere droogtijden. Niet verwerken bij temperaturen van lucht en ondergrond beneden de 0°C en een relatieve luchtvochtigheid boven de 90%.

TECHNISCHE GEGEVENS
Soortelijke massa: ca. 1,15 g/cm3.
Vaste stofgehalte: ca. 65 vol.%.
Glansgraad: Hoogglans.
Vloeiing: Goed.
Hechting: zeer goede hechting op gereinigde en geschuurde ondergrond.
Weerbestandheid: Goed.

OVERIGE INFORMATIE
Kleur wit en vrijwel alle kleuren. Houdbaarheid in onaangebroken verpakking tenminste 1 jaar. Verpakking In bussen van 1 en 2,5 liter. Opslag koel en droog.

SYSTEEMADVIES
- Algemeen: Onderstaande systemen zijn indicatief. De keuze van het verfsysteem is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het bestaande verfsysteem, de te verwachten belastingsgraad en esthetische eisen. Voorafgaande aan de uitvoering van de systemen dienen gebreken aan de ondergronden gecorrigeerd te worden.

- Behandeling hout, onbehandelde of kaal gemaakte ondergrond: Gronden met Garantie Grondverf PU. Waar nodig schraal plamuren. Geheel overgronden met Garantie Grondverf PU. Licht schuren en aflakken met Garantie Accellor HG.

- Geschilderde ondergrond: Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Intacte verflagen reinigen en schuren. Kaal hout gronden met Garantie Grondverf PU. Waar nodig schraal plamuren. Geheel overgronden met Garantie Grondverf PU. Licht schuren en aflakken met Garantie Accellor HG.

- Behandeling staal, geschilderde ondergrond: Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Kale delen ontroesten. Intacte verflagen reinigen en schuren. Kaal werk tweemaal behandelen met Garantie Primer Universeel. Geheel overgronden met Garantie Grondverf PU. Licht schuren en aflakken met Garantie Accellor HG.

- Behandeling thermisch, onbehandelde ondergrond: verzinkt staal en non-ferro metalen Grondig reinigen en ontvetten. Alle corrosieproducten verwijderen en de ondergrond opruwen. Het geheel behandelen met Garantie Primer Universeel. Geheel overgronden met Garantie Grondverf PU. Licht schuren en aflakken met Garantie Accellor HG.

- Onbehandelde ondergrond: Grondig reinigen en ontvetten. Opruwen/matteren. Het geheel behandelen met Garantie Primer Universeel. Licht schuren en aflakken met een laag Garantie Accellor HG.

- Kunststof: Gezien de diversiteit aan kunststoffen, dient altijd eerst een proefvlak opgezet te worden. Na voldoende droging dient de hechting beoordeeld te worden.


Top