• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Beissier Aguaplast Flex Fill 1 kg

 

Beissier Aguaplast Flex Fill 1 kg omschrijving

Beissier Aguaplast Flex Fill is een Elastische vulpasta voor het dichtstoppen en afdichten van bewegende barsten en scheuren. Kenmerken: Groot vulvermogen, Permanente elasticiteit en een Uitstekende hechting.TOEPASSING: Voor binnen en buiten.
KLEUR:  Lichtgrijs.
INHOUD: Emmer 1 kg.  
VORM: Gebruiksklare pasta. 
DROOGTIJD: Overschilderbaar na 24 uur. 
KENMERKEN: - Groot vulvermogen. - Permanente elasticiteit  (-10ºC a 70ºC) + versterking met microglasvezels: verdraagt bewegingen en trillingen zonder scheuren te veroorzaken. - Eencomponent acrylkit in waterige dispersie. - Uitstekende hechting op verschillende ondergronden: cement, beton, baksteen, steen, hout, gips.
- Verschaft een licht getextureerde afwerking die lijkt op ondergronden buitenshuis. - Bestand tegen schimmels en mos. - Raakt niet los, thixotropisch. Snelle droging. - Kan worden afgewerkt met elk soort verf. TOEPASSING: - Dichtstoppen van scheuren en barsten met een geringe beweging of die onderworpen zijn aan trillingen. De beste resultaten worden bereikt bij scheuren met een minimale diepte van 5 mm en een maximale opening van 25 mm. - Om onregelmatigheden en ongelijkheden in wanden en muren te egaliseren. - Voor buiten en binnen.

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Vulmiddel
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Beissier
Levertijd 1 Werkdag
Top