• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Alabastine Tegelgrondverf 1 Liter

 

Alabastine Tegelgrondverf 1 Liter omschrijving


Alabastine tegelgrondverf is een grondverf voor optimale hechting. Eenvoudig af te werken met Alabastine Tegellak.  Zorgt voor een perfecte ondergrond voor het overschilderen van tegels en voegen. Voor optimale hechting op gladde tegelondergronden.  Dit product is de ideale basis voor de Alabastine Tegellak. Na afwerking met Alabastine Tegellak zijn uw tegels weer als nieuw. 

KENMERKEN - Eenvoudig af te werken met Alabastine Tegellak. - Zorgt voor een perfecte ondergrond voor het overschilderen van tegels en voegen. - Voor optimale hechting op gladde tegelondergronden. - Dit product is de ideale basis voor de Alabastine Tegellak. - Geschikt voor binnen. - Na afwerking met Alabastine Tegellak zijn uw tegels weer als nieuw. - Uitstekende hechting. - Eenvoudig te verwerken. - Stofdroog na 8 uur. - Overschilderbaar na 15 uur afhankelijk van de ondergrond. - 1 L is voldoende voor ca. 10 m² (afhankelijk van de ondergrond). - Kleur: wit. - Ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn.- Verwijder loszittende delen. - Vul gaten en scheuren in voegen en tegels eerst met Alabastine Voegen-en Tegelrandreparatie. - Kalkaanslag zorgvuldig verwijderen met Alabastine Extra Krachtige Tegelreiniger. Niet schoonmaken met water en/of ammonia. - Voegen zorgvuldig reinigen met Alabastine Voegenreiniger. Niet schoonmaken met water en/of ammonia. - Schimmels en zwarte aanslag verwijderen met chloor of soda. - Plak niet te behandelen delen zorgvuldig af.

LET OP: Alabastine Tegelgrondverf en Tegellak hechten niet op kit, daarom kit eerst verwijderen met Alabastine Kitverwijderaar.Ondergrond Tegels & Voegen
Soort Primer
Toepassing Voor binnen
Rendement 18 m2 per Liter
Merk Alabastine
Levertijd Op voorraad
Top