• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Alabastine Muurverf 2-in-1 Badkamer en Keuken 1 Liter - Wit

 

Alabastine Muurverf 2-in-1 Badkamer en Keuken 1 Liter - Wit omschrijving

Alabastine Muurverf 2-in-1 Badkamer en Keuken voor op plekken die vaak iets vochtiger zijn en daardoor meer last hebben van schimmel.

KENMERKEN - Kleur: Wit  - Schimmelbestendig  - Vormt een vochtregulerende en schimmelbestendige verflaag. - Uitstekende hechting op steen, beton, spack (spuitwerk), pleister- en stucwerk en gips- en boardplaten. - Speciaal geschikt voor vochtige en warme ruimtes. - Geschikt voor binnen. - Op waterbasis. - Reukarm. - Afwasbaar.
 - Stofdroog: Na 2 uur. Volledig droog; Na 6 uur (bij 20°C) - Doorgaans in 1 laag dekkend.  - Voor een betere bescherming een tweede laag aanbrengen na 6 uur. - 1 L is voldoende voor 7 m² (afhankelijk van de ondergrond). - Kleur: helder wit, mat.  - Behandeling: Ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. - Verwijder loszittende delen. - Schimmel eerst verwijderen met sodaoplossing of bleekwater en zachte borstel, naspoelen met water. - Vul gaten en scheuren met een geschikt Alabastine vulmiddel. - Sterk zuigende ondergronden (o.a. pleister- en stucwerk, spack (spuitwerk), gipsplaat) eerst voorbehandelen met Alabastine Xtra Voorstrijk Zuiging en Hechting of Sneldrogende Voorstrijk.
- Het product is gebruiksklaar en hoeft niet verdund te worden. - Voor gebruik goed doorroeren. - Het product ruim aanbrengen met een kwast of een vachtroller. - Let op:  Dit product niet overschilderen met een reguliere muurverf. In dat geval verliest dit product zijn schimmelbestendige werking. - Gereedschap schoonmaken met warm water.
- Opslag en gebruik niet beneden 5°C.  - Verpakking; 1ltr. 


Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Vochtige Ruimtes
Soort Muurverf voor buiten
Toepassing Voor binnen
Rendement 7 m2 per liter
Merk Alabastine
Levertijd Op voorraad
Top