• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Alabastine Muurverf 2-in-1 Badkamer en Keuken 1 Liter

 

Alabastine Muurverf 2-in-1 Badkamer en Keuken 1 Liter omschrijving

Alabastine Muurverf 2-in-1 Badkamer en Keuken voor op plekken die vaak iets vochtiger zijn en daardoor meer last hebben van schimmel.

KENMERKEN - Kleur: Wit  - Schimmelbestendig  - Vormt een vochtregulerende en schimmelbestendige verflaag. - Uitstekende hechting op steen, beton, spack (spuitwerk), pleister- en stucwerk en gips- en boardplaten. - Speciaal geschikt voor vochtige en warme ruimtes. - Geschikt voor binnen. - Op waterbasis. - Reukarm. - Afwasbaar.
 - Stofdroog: Na 2 uur. Volledig droog; Na 6 uur (bij 20°C) - Doorgaans in 1 laag dekkend.  - Voor een betere bescherming een tweede laag aanbrengen na 6 uur. - 1 L is voldoende voor 7 m² (afhankelijk van de ondergrond). - Kleur: helder wit, mat.  - Behandeling: Ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. - Verwijder loszittende delen. - Schimmel eerst verwijderen met sodaoplossing of bleekwater en zachte borstel, naspoelen met water. - Vul gaten en scheuren met een geschikt Alabastine vulmiddel. - Sterk zuigende ondergronden (o.a. pleister- en stucwerk, spack (spuitwerk), gipsplaat) eerst voorbehandelen met Alabastine Xtra Voorstrijk Zuiging en Hechting of Sneldrogende Voorstrijk.
- Het product is gebruiksklaar en hoeft niet verdund te worden. - Voor gebruik goed doorroeren. - Het product ruim aanbrengen met een kwast of een vachtroller. - Let op:  Dit product niet overschilderen met een reguliere muurverf. In dat geval verliest dit product zijn schimmelbestendige werking. - Gereedschap schoonmaken met warm water.
- Opslag en gebruik niet beneden 5°C.  - Verpakking; 1ltr. 

ALABASTINE MUURVERF BADKAMER EN KEUKEN BESTELLEN BIJ VERFWINKEL:  
Alabastine Muurverf 2-in-1 Badkamer en Keuken bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Vochtige Ruimtes
Soort Muurverf voor buiten
Toepassing Voor binnen
Rendement 7 m2 per liter
Merk Alabastine
Levertijd 1 Werkdag
Top