• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Alabastine Houtvuller Koker Wit 485 gram

 

Alabastine Houtvuller Koker Wit 485 gram omschrijving


Heb je een houtreparatie op je klussenlijst staan, dan is deze houtvuller perfect voor jou. Je vult er moeiteloos scheuren en naden mee in alle houtsoorten. Bovendien is de houtvuller sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf. Zo kies je dus altijd voor de eenvoudigste oplossing. Verpakking: koker van 485 gram. 

KLEUR: Wit.

EIGENSCHAPPEN:
Alabastine Houtvuller Koker vult scheuren en gaten. Eenvoudig aan te brengen met behulp van een kitpistool. Vult kieren, scheuren en gaten in hout tot 1 cm. Ook geschikt voor het vullen van kleine gaten. Geschikt voor alle houtsoorten. Voor binnen en buiten. Schuur- en overschilderbaar na 3 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid). Bij gebruik buiten minimaal 2 keer overschilderen. Overschilderbaar met alle soorten verf. Maximale laagdikte: 1 cm. Maximale diepte: 2 cm. Uitstekende hechting op alle houtsoorten. Kleuren: wit en naturel.

GEBRUIK:
De ondergrond moet schoon, droog, vet- en stofvrij zijn. Loszittende delen verwijderen. Snij de koker boven de schroefdraad open en breng de spuitmond aan. Spuitmond altijd schuin afsnijden. Het product direct in de naden of gaten aanbrengen met behulp van een kitpistool. Voor een glad resultaat afwerken met een vochtig plamuurmes. Gereedschap schoonmaken met warm water. Opslag en gebruik niet beneden 5°C.


 

Basis Epoxy
Ondergrond Hout
Soort Vulmiddel
Merk Alabastine
Levertijd Op voorraad
Top