Alabastine Allesvuller Tube Wit 330gr

-25%
 


Levertijd: 1 Werkdag

Alabastine Allesvuller Tube Wit 330gr omschrijving

Alabastine Allesvuller Pasta Wit is een vul- en reparatiemiddel op basis van polymeer dispersies. Het product is schroef en spijkervast, Krimpt niet, is slijtvast en geschikt voor binnen en buiten. Voor het snel vullen van gaten tot 2cm diep in onder andere steen, beton en pleisterwerk. Kant-en-klaar in zowel tube of pot. Overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl).

Extra informatie over Alabastine Allesvuller Pasta Wit
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Alabastine Allesvuller Pasta Wit bestellen bij Verfwinkel.nl
Alabastine Allesvuller Pasta Wit bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Merk Alabastine

Alabastine Allesvuller Tube Wit 330gr specificaties

Universeel pasta vul- en reparatiemiddel op basis van polymeer dispersies. Slijtvast en geschikt voor binnen en buiten. Voor het snel vullen van grote gaten (tot 2cm). Voor vrijwel alle ondergronden geschikt. Kant-en-klaar in tube of pot Krimpt niet. Schroef en spijkervast. Overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl).