• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Alabastine Extra Allesvuller Steen Wit - Pot Lichtgewicht 600ml

 

Alabastine Extra Allesvuller Steen Wit - Pot Lichtgewicht 600ml productinformatie

  • Voor binnen en buiten

Alabastine Extra Allesvuller Steen Wit - Pot Lichtgewicht 600ml omschrijving

Alabastine Allesvuller Pasta Wit is een vul- en reparatiemiddel op basis van polymeer dispersies. Het product is schroef en spijkervast, Krimpt niet, is slijtvast en geschikt voor binnen en buiten. Voor het snel vullen van gaten tot 2cm diep in onder andere steen, beton, en pleisterwerk. Kant-en-klaar in zowel tube of pot. Overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl). Kortom, het ideale vulmiddel voor allerlei ondergronden.

Extra informatie over Alabastine Allesvuller Pasta Wit 1kg
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Alabastine Allesvuller Pasta Wit 1kg bestellen bij Verfwinkel.nl
Alabastine Allesvuller Pasta Wit 1kg bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze allesvuller of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Alabastine
Levertijd 1 Werkdag

Alabastine Extra Allesvuller Steen Wit - Pot Lichtgewicht 600ml specificaties

Voor gaten van 2 tot 5 cm diep in steen, beton, gipsplaten of gasbeton heeft Alabastine de ideale oplossing voor je. Ons vulmiddel is slijtvast en geschikt voor zowel binnen als buiten. Schroef en spijkervast Kortom, het ideale vulmiddel voor allerlei ondergronden!
Top